bilgisayardan Ethernet kablosunu çıkarıp taktım uzun zamandır devmlı takılı duruyordu Windows Üzerinden şu ayarları yaptım daha sorun yaşamadım hocam...
Bunu denemedim ama kalıcı bir çözüm değil gibi hocam
1786749445
1 aydır sürekli yoğun sunucuya denk gelmem imkansız hocam. farklı saatlerde özellikle...
Gerçekten bir maliyeti varmış gibi davranıyorlar ve bence bunu devlet desteği ile yapıyorlar. Telefon faturaları artık bi çeşit vergi. Hepsinde adamları...
hocam kablosuz olarak mouse kullanıyorum ancak hem kablosu hem dock takılı sürekli. ondan şüpheliniyorum. onun dışında bluetooth dock'u takılı.
1786069065...
Arkadaşlar bilgisayarı normal zamanda kullanırken yarım saatte bir usb giriş ve çıkış bildirim sesi geliyor. Her şeyin kasaya düzgün takıldığından eminim...
Başvururken klavye tercihini soruyorlar. Orada girersin Q ya da F diye. Zorunlu bir durum yok ama F ile çok rahat edersin. Bütün tanıdığım kâtipler F...
Korsan kullanıp herhangi bir yazılımda böyle bir e posta geldiğini görmedim. Ayrıca internete de baktım böyle bir şey yok. Sanırsam elinizdeki kopya özel...
Offf, en sevdiğim. Patlat linkedin'e, patlat twitter'a, ekşi'ye, birkaç bu konudaki fenomen ile iletişime geç; öğrenciyim, okulum bir lisans sunmuyor...
Hocam öncelikle yüksek ve doktora zamanı ders sayınız haftada bir veya iki oluyor. O da ders aldığınız hocanız ile aranız iyi ise yüzyüze gitmeniz gereken...