iki söylediğini an kartı da kendi segmentlerinde amiral gemisi seviyesinde olmadığı için aşağı yukarı aynı performansı vereceklerdir soğutma konusunda 5.070...
rtx muhabbetini saymazsak 4080 5070tı'dan%5 daha güçlü ama oyunda oynayacağım diyorsan %5 çok kafaya takılacak bir fark değil oyunlarda 5.070 ti daha iyi...
https://www.n11.com/urun/corsair-vengeance-rgb-cmh32gx5m2b5600z36k-32-gb-2x16-5600-mhz-cl36-ram-29041775? ayni paraya bu var bunu alirsin o zmn
1777998178...
sistemler bazen kullanıma kapanabiliyor benim arkadaşalrım iphone kullanıyorlar onlarda direnç atılmadıgı için geçici kayıt yapıyorlardı sistem kapanırsa...
bir şey degistırmene gerek yok senin için internete baktım bıraz butcenı asıyor ama hepsiburadada peşin fiyatına 9 taksıt yapıyorlar o ekran kartına aylık...
ekran kartın güzel ama işlemcin çok düşük kalmış birde insanlar artık 32 gb sistem toplamayı tercih ediyor piyasasını ogrenmek için sistemin parçaları tek...
server kayıtları eskisi gibi yapılamıyor o eskiden oluyordu şunda herkes cihazlarına direnç attırıyor server kaydı yapana yerlerinde %80 90 ı ömürlük...
xioami cihazların hepsine kayıt atılabiliyor diye biliyorum ama yaptırırken telefonun içinin açıldıgını ve anakarta işlem yapıldıgını unutmayın (yaparkende...