Yardım Xiaomi 17 ultra hakkında sorum var

Hocam telefonu açtırmak yerine biraz risk alıp kayıt yaptırmak daha mantıklı değil mi ilerde sıkıntı olunca yine atılmıyor mu?
sistemler bazen kullanıma kapanabiliyor benim arkadaşalrım iphone kullanıyorlar onlarda direnç atılmadıgı için geçici kayıt yapıyorlardı sistem kapanırsa ortada kalırsın çift cihaz gezdirmeye başlarsın yanında serverlar açılana kadar. birde elinde yedek bi telefon varsa çift cihaz yapıp internet paylaşarak kullanmanı tavsiye ederim 3 ay sonra yine (yıl başı gelince) 9 ay kendi telefonunu kullanıyorsun zaten 2 yıldır xioami 14 ultra cihazımı öyle kullanıyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

sistemler bazen kullanıma kapanabiliyor benim arkadaşalrım iphone kullanıyorlar onlarda direnç atılmadıgı için geçici kayıt yapıyorlardı sistem kapanırsa ortada kalırsın çift cihaz gezdirmeye başlarsın yanında serverlar açılana kadar. birde elinde yedek bi telefon varsa çift cihaz yapıp internet paylaşarak kullanmanı tavsiye ederim 3 ay sonra yine (yıl başı gelince) 9 ay kendi telefonunu kullanıyorsun zaten 2 yıldır xioami 14 ultra cihazımı öyle kullanıyorum
bir yolu daha var maddi durumun iyiyse biliyorsunki her sene yenı cıhaz cıkıyor genelde nisan ayında çıkarlar cıkar cıkmaz aldıgında yıl başına kadar açık kalıyor zaten yıl başında tekrar hakkın gelıyor o hakkı kullanıp yenı model cıkınca elındekını satıp uzerıne para ekleyıp son modelı alırsan cıhazın hıcbır zaman kapanmaz boylece imei olayıyla ugraşmamış olursun

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,109
Üyeler
194,837
Son üye
zaferss
Geri