Herkes linçlemiş ama adam haklı bence de. Amazondan, hepsiburadan (iade konusundan sıkıntı çıkarmayan firmalardan) aldığım ürünlerin ikinci el çıkmasından...
Çoğu telefonda minimaldi zaten abartıldı biraz o konu. Ön siparişle aldım benimkinde de ufak var ama hiç fark bile etmiyorum (zifiri karanlıkta bile)...
Yok hocam mümkün değil zaten insanların işitme aralığının tamamı 20hz-20khz. 100k lık kocaman subwooferlar falan anca iniyo o kadar düşük frekansa. Bu...
Hocam plugin neden gerekli? Direkt Sketchup (2024 yüklü bende ama eskilerde de oluyodu)'dan File -> Export -> 3D Model dediğimizde ister STL ister OBJ...
Mimarlık hakkında bi bilgim yok ama eskiden sketchup kullanıyodum 3d modelleme için. Sketch up da bastırılabilir objeler yapmak görece zor diğer yazılımlara...
Tek baskıda birden farklı renk filament kullanabiliyo. Ama çok fazla çöp çıkarıyo, maliyetli oluyo ve aşırı uzun sürüyo (Birden fazla renk kullanırsanız tek...
Arkadaşlar özellikle yazıcılara ve işleyişlerine ekstra bi ilginiz yoksa Bambu Lab gerçekten vazgeçilmez, inanılmaz stabil bir marka. Yaz dediğimi yazıyo ve...