bu komplo teorisi değil hadislerde ve diğer kutsal kitaplarda geçen bir geleceğe dair izlenim :) hatayda amik ovasında siyonistlerle müslümanlar arasında...
Dolandırıcının verdiği cevaptaki rahatlığa bakınca devlette bunlarla mücadele edecek kimsenin olmadığını görüyorsun...
ps: Şuna sövsen, bu sefer numara...
Arkadaşlar merhaba, God of war oyununu indirmeye başladım. Diskte 150 GB boş yer var ama "Dosyalar Yükleniyor" kısmı çok yavaş. Ne yapmalıyım?
2 dakika...
bu arada sana bi tavsiyem olucak ne kadar yükselirsen yüksel kelime haznen gelişmeden bir anlamı olmuyor yazarak iyi bir seviyede olursun ama konuşarak...
Valla eti ve ülkerin kilerden daha kaliteliye benziyor. Gerçi bunun en kalitelisi olsa bile sağlıklı bir şeymiş gibi imaj çizdiklerine bakmayın normal abur...
Daha önceden 12 paket almıştım. Oldukça lezzetli ve piyasadaki diğer ucuz ürünlere kıyasla içeriği daha kaliteli. 3 al 2 öde kampanyası olduğu için şuan 1...
02 Nisan 2025 Çarşamba kapanış:
ASELS için hedef belirlediğim fiyat 116,30 TL idi ama almak için değil, dipten alış hedef denemesi için belirlemiştim...