Ben zamanında R5 2600 İle R5 3600 ile kullandım fansız şekilde :)
Kasa 0 Zero ses olarak 1 yıl kullandım. Kasa önüne 3 fan koydum kaliteli en düşük devirde...
4060Ti'ın zaten 2 modeli var 8Gb modeli hem band genişliği hemde kapasiteden ötürü limite takılıyor 16Gb modeline yönel. O bütçede 16Gb var mı güncel...
Arkadaşın konusundan bağımsız, yorumunu gördüm dikkatimi çekti. Herhangi bir zaman dilimi atıyorum mısır olsun ne o dönemin konjektürünü biliyoruz ne fikir...
Ravi zincirine palavra diyorsan herhangi bir tarihi şeyide reddedebilirsin gerçekten vaktim yok seninle yinede söylediğin hadislere cevap vereceğim ama...
5080 için, Global olarak kart pahalı üstüne vergiler ve kar marjı ile bu fiyatlara çıkıyor. 5090 ise gerçekten haddinden fazla pahalı, zamanla fiyatı...
Gelecek yapay zeka saf gücü unutun artık donanım hızlandırmalar ile devam edilmesi çok normal. Şuan e.kartları evrimleşme sürecine giriyor Nvidia da ilk...
Evet daha çıktığı gün heyecanla RTX 5080in üst düzey olan bir kartını aldım içeriklerimde de görebilirsiniz. Baya övülesi bir kart hem serindi hem de DLSS...