Troll mesaj değil. 9070XT` nin tek avantajı daha performanslı olması ama teraziye koyunca 5070 benim için daha ağır basıyor. Günümüzde ihtiyacımız olan tek...
Ortalama FPS yerine en düşük %1 FPS veren değerin ortalaması. Yani 10.000 kare çizildi bu 10.000'in %1lik kısmı 100 kare eder bunun 100 karesi yani en düşük...
Atsaydın ya o kısmı da niye alıntılamadın yok diye mi? 7800'ün daha güçlü olduğu hala bir gerçek sözümün arkasındayım getir 7800ü +2k vereyim 9700x'i al.
Tarz olarak kastetmiştim, zaten senkron edemeyeceksin farklı platformlar. Bu fanlar dairesel ledli, seninkiler içten ledli rgb core sana daha uyumlu olurdu...
1080P oyunculukta kullanılmayacaksa 9700X almak daha mantıklı olabilir. 2K'da aman aman bir fark olmayacak. Daha verimli bir işlemci kullanmak bence daha...
Kasandaki diğer fanlar ile uyumlu değil, yerinde olsam uyumlu olsun diye F120 Rgb Core alırdım. Onun dışında fanlar genel olarak iyi ama sesli çalışıyor...
Bu parçalar soğutamayacağın parçalar değil sadece akvaryum kasadan ve parçalarının bir tık güçlü olmasından kaynaklı fazla devir çevirecek fanlar bu da kafa...
Bütçene bağlı kısıtlı ise zoko gibi markaların boş fansız akvaryum kasalarını al, içine thermalright 3lü paket den çek 2 tane doldur sıvı soğutma olarak...