Ciddi sıkıntı yaşayanı görmedim monitöre biraz ayar yaptıktan sonra çatır çatır akıyor diyorlar genelde. Ölü piksel falan bu hemen her monitörde ihtimal...
Fps oyuncusu iseniz, masanız da müsaitse monitor kolu ciddi konfor sağlar. 1200 farkın üzerine çok koymadan alırsınız. North Bayou f80 öneriliyordu, kontrol...
Estağfirullah hocam, iş güç aynı herkeste.
3080ti'a ikna olduysanız deneyin derim, sadece; 3000 serisinde mining görmüş kart çok çıkıyormuş, dikkatli...
hocam geç dondugum için özür dilerim seferdeydim tır söförüyüm bir yandan, 8+8 güç çıkışım var psu dan o konuda kafam rahat ancak intel ekran kartına hiç...
G65b çok tutarsız çalışıyor. 120hz bir panel ve oc ile 240hz çalışıyor bana göre. 240hz kullanımda oc ile gelebilecek bütün olası problemler baş gösterdi...
https://www.epey.com/monitor/samsung-odyssey-g5-32-ls32fg502euxuf-s32fg502.html
Kısaca G5 G50F diye geçiyormuş.
32 inç 2k çözünürlükte ppi beni rahatsız...
Aşırı rekabetçi oynuyorsanız 27 inç büyük gelebilir, Full Hd çözünürlükte de pikseller belirgin olacaktır. İki boyutta 1080p çözünürlük görme imkanınız...
Hocam Microsoft Edge açıkken çift ekran yaptım. Biri Odyssey G65B diğeri de Awox marka 32 inç 768p bir Tv, idarelik görüntü aldığım. Ekranları yineledim...