bende de var aynı işlemci 420 mm arctic 3 soğutucu var boşta 48 filan oralarda geziyor şuan 2 metin2 açık 2 tanede crome açık ona rağmen 49 derece. defoult...
arada ne kadar derece farkı olur? bu 140lık destekliyor fanları birde önü mesh. deep cool böyle diğeri önü cam ve120 destekliyor
1742412340
şükür bütçem...
zaten normalde bembeyaz sistem dizdim. alacaklarım bi fanlar kaldı ki 140 mm almak lazım bu şuanki kasaya oda piyasada yok adam akıllı lian li nin ama lian...
DEĞER Mİ HOCAM CİDDEN TABİ arada 2k fazla vericem bütçe sorunum yok ama vermeye değer mi geçmeye. birde 420mm lian li dynamic evo rgb ye sığıyor mu ...
beyaz sistem dizdim. şuan ki kasam deepcool morpheus white hali hazırda kullanıyorum. satıp görünüş için lian li dynamic evo rgb geçmeye değer mi? SİSTEMİM...
4 tane var hocamda işte şey mevzusu varya 2. ye takınca ekran kartı slotunun veya başka bir slotun performansını kısıyor gibisinden onu öğrenmem lazım hangi...
internet cafe mantığı :D paylaşıma açma yani. :D neyse bakayım şifreleri elle girerek bulursam hepsini hiç uğraşmayım hemde temiz bir pc olur iyi olur :D...
bende yeni rog olanı alıp sistem topladım ekran kartı eksik sadece çok araştırdım. sonunda roga karar verdim. gigabyte yazılım konusunda ve bu anakart...