Türkiye piyasası malesefki çok yükseldi bikaç sene önceye bu fiyatlara güncel araçlar bakılabiliyodu şuanda temiz tofaşlar bu fiyattan gidiyo, güncel bir...
zamanında 11 model focus station vardı 1.6 dizeldi güzel arabaydı ama satarken çok uğraştık piyasasının baya altında vermiştik km 250k civarlarındaydı tabi...
tekrardan dediğim gibi forumu boş yere meşgul etmeye gerek yok çünkü bunun sonu bir yere çıkmayacak siz her önünüze gelen yere park etmeye devam edin bi gün...
buyur kendi yazını oku kendi yazını sana açıklayamayacağım çünkü ya daha önce hiç trafikte araç kullanmadın ya da dalga geçmeye yer arıyorsun.
1736358751...
kral sen bizim dalga mı geçiyon az desene millete olasılık bahsetme diyip kendin bahsediyon sonra bide ben bahsetmedim demedim ki diyon dalga mı geçiyon var...
Bence milletle iddialaşmayı kesip yaşanan olaya bak millete olsalıklardan bahsetme diyip yok araba arızalansaydı yok kalp krizi geçirseydi deme abimiz...
arkadaşım sen neden bahsediyorsun ya sen bunu sorarken kendinden utanmadın mı ben nasıl bu kadar çocukça bi soruyu sorabilirim diye olasılıkla konuşma...
Olasılık mı? senin yaşın İQ seviyenden büyük gelmiş burda milletle sidik yarıştırıyorsun. Yapılması gereken işlemleri olasılık diye anlayacak beynin yok...
Tamam bu olayı alıcaksak o yolda emniyet şeridi yok o yüzden bu konuyu olasılıklarla dörtlü yaktım kenara tam yanaştım diyemezsiniz telefonla konuş hayati...