• Laixy
      Laixy, POCO X7 PRO FP KRALI? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      K60dan şikayet ettiğimi nereden duydun? Sadece fiyatına göre alınmaz artık diyorum. Pixel Experience - Crdroid gibi romları kurunca performansı düşüyor o...
    • Laixy
      Tasarım olarak samsungda benim hoşuma gidiyor. X7 Prodaki kameralarara baktığında sensör okadar küçük ki replika cihaz gibi duruyor. Alabilirsen Iron Man...
    • Laixy
      Türkiye fiyatına alacak isek S24 FE daha iyi
    • Laixy
      Laixy, Xiaomi 14 Ultra, Direnç ve Kayıt Hk. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sorunsuz sapasağlam çalışıyor. Ben önceden EU sürüm kullanırdım hep bunda BL kapalı olduğu sürece global'de takılı kaldım. Beni tek rahatsız eden şey o...
    • Laixy
      Direnç kayıtlı benimki. HyperOS2 güncelleyemiyorumda
    • Laixy
      Laixy, Öneri 15000 TL'ye anne için telefon önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Herkesin dediği gibi A35 almak en mantıklısı. Hem samsung güven veriyor hemde 5 yıl güncelleme desteği uzun süre götürür.
    • Laixy
      kit ile 30K bulmak baya zor çünkü normali bile o fiyatta. Ben çıktığı zamanlar 28K gibi bir fiyata almıştım en ucuz yerden 1737233614 Kit olmadığı halde...
    • Laixy
      Laixy, Yardım AMD Ekran Kartı Alınmaz Mı? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Nvidia'da hem az özellik var hemde baya düzenli şekilde duruyor. Amd koyabildiği her özelliği koymuş ve ne işe yaradıklarını bilmeyenler var (3090Ti...
    • Laixy
      Ryzen 7900X - Sapphire Toxic Radeon Rx 6900XT Extreme Edition
    • Laixy
      intel + Nvidia sistem kullanıyordum ve amd pekte sevmeyen birisiydim. Şuan amd + amd setup kullanıyorum ve gayet memnunum. Sadece AMD software uygulaması...
    • Laixy
      Laixy, Forum kişiliğini belirliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ne demek bilerek yaptım 😃😂
    • Laixy
      Laixy, Forum kişiliğini belirliyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      eğlence amaçlı olduğunu göze alarak yazıyorum fakat kişilik testi yaptığınız site %80 yanlış. Genelde doğru olanlar ingilizce oluyor. (Esfp 7w8)
    • Laixy
      Laixy, Oynayacak oyun bulamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hiç sorun değil istediğinizi sorun
    • Laixy
      Laixy, Forza horizon 4 npc problemi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bende çok uzun zaman boyunca FH4 oynadım ve aynı şeyleri hissettiğim oldu. Adam gelip bana son hız toslayıp buga giriyor 😂 Bunlar hiç olmazdı normalde fakat...
    • Laixy
      Laixy, Oynayacak oyun bulamıyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,072,585
Üyeler
170,389
Son üye