Ya msi iyisin hoşsun da en ucuz monitör 48.499₺ kanka. O parayı monitöre veren oyunun parasini da her türlü verir. Biz ucuza güzel ürün kovalıyoruz sen en...
Alanlara temu yolu gözüktü herhalde. Burada doğru dürüst kılıf yok olanlar da kalitesine göre pahalı. Cihaz için manyetik kılıf üretmiyorlar resmen. Ben...
Bunu tartışmaya niyetli değilim arasında dağlar kadar fark yok. Not almak için gönül rahatlığıyla alınarak kullanılabilir. (tabi önce piyasada kalemini...
Bir tablette ben önce ekrana bakarım. Ekranı iyiyse zaten donanımı da en kötü orta segment olur bu da tabletin birçok kullanım senaryosu için yeterli olur...
Perşembe akşamı almıştım bugün geldi. Herhangi bi sorun yok xiaomi pad 7. Kutu ailemin evinde olduğu için açamadım. Bu fiyata daha dolu bir tablet bir daha...
XanthiN'i severim ama burda çok yanlış kıyaslama yapmış ve kötü bir laptop önermiş.
Dümdüz özelliklere bakarak 5070 yerine 5070ti alın demek doğru değil...
Ekran harici 15 inç olması dolayısıyla biraz daha taşınabilir olması artı. Ağırlığı 1.9 kilo. Yine de legionun giriş segmenti olan bir bilgisayar için bu...