Hocam anakartı kullanmamış arkadaşların uzaktan sallamalarına kulak asmamanı tavsiye ederim. Gayet güzel anakart, işini görür. Fiyatı da makul. İleriki...
Sınırsız paketi de var kotalısı da var fakat sınırsız paketi çok pahalı. Modem veriyorlar kendi içerisinde sim kartı olan. Bulunduğun bölgede mobil veri iyi...
Anlayarak konuşmanın artısı anlayarak konuşmaktır. Konuşamayıp grammer sorusu çözebilmek öğrencileri sonsuza dek lanetliyor. O vakitten sonra sürekli...
En çok reklam yapılanlarında çalıştım. Çok ünlü bir rock müzik sanatçısını reklamlarında kullanan kırmızı okullar tam olarak bu dediğim şeyi yapıyorlar...
İngilizce öğretmeni olarak söylüyorum. 6 ay gerçekçi bir süre değil. Kimse sana şu kadar vakit gerek de diyemez. Süreç tamamen senin azmine ve izlediğin...
Merhabalar dostlar, kasım ayınca incehesaptan almış olduğum Gamepower Bull T10 monitörümü ihtiyaç fazlalığından dolayı satıyorum.
Özellikleri:
FHD
24"...
Vay be, ne babalar var arkadaş :) Oğlunuzun yeni bilgisayarını güle güle ve mutlu günlerde kullanmasını diliyorum öncelikle.
Ekran kartı ve işlemci seçimi...