%10 indirimi kullanmıştım ama neden olmasın hocam bunu alabilirim. Aklıma takılan şey şu, kingston renegade ve kc3000 şu an 4000 lira bandında. Bununla arasındaki 300 liraya kıymaya değer mi ?
1746768095
Yazma okuma hızı ve fiyat açısından çok iyi duruyor hocam. Teşekkürler.
Arkadaşlar merhaba. Paraparola ve iyzico ile 1300 tl kadar cashbackim var. 1TB DRAM'i olan PCIe 4.0 bir ssd almak istiyorum. Bütçem cashback dahil 4bin civarı fakat tabii ki ne kadar ucuz o kadar iyi. Yalnız alacağım sitenin iyzico ile öde seçeneği olması gerekiyor oradaki 900tl yi...
Yok hocam. Switch var hair trigger modunu aktif edebilmek için fakat direnç arttırma tuşu yok.
İkisi de aynı. Ben gizala ile görüşüp iki ilan arasındaki farkı sormuştum. İlk açtıkları, şarj standının görünmediği ilanda entegrasyon problemi yaşamışlar. İkinci ilanı da, ürüne şarj standı dahil mi...
Kesinlikle Cyclone 2 almalısın. Aynı fiyat bandındaki alternatiflerinin hepsinden iyi teknolojiye sahip. Stickleri TMR, triggerları hall effect. , 1 ay olmadı henüz daha, 2 tane xbox kolu sipariş ettim ve ikisini de iade edip Cyclone 2 aldım. Aldığım en akıllıca alışveriş kararıydı diyebilirim...
"Bütçemi çok fazla zorlayacak" diyerek zaten kendi cevabını kendin vermişsin. Söylediğin oyunlarda 4060 seni kurtarır, ayrıca sabah 8 akşam 7 çalışan biri için 10k fazladan ödeyip faydalanamayacağın performans artışını almak da mantıklı değil kanımca. Aradaki performans farkı 10k dan fazla bile...
F15 serisi kullandım ben de hocam. Bir serisinde bu sorunu yaşayınca, ikinci kez deneme riskine girmem şahsen. Soğutması düzgün olduğu genel kanı olan marka modellere yönelmeyi tercih ederim.
1744957251
11400h ve 3050li modeldi.
Hocam anakartı kullanmamış arkadaşların uzaktan sallamalarına kulak asmamanı tavsiye ederim. Gayet güzel anakart, işini görür. Fiyatı da makul. İleriki dönemde değiştirmeye yönelik şekilde alıp kullanıp satarsın sana hiçbir problem yaşatmayacaktır.