fullspeedornothing isimli üyenin son içerikleri

1. F

🔥İndirim Asus TUF A15 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX4060 35.999 TL

F15 serisi kullandım ben de hocam. Bir serisinde bu sorunu yaşayınca, ikinci kez deneme riskine girmem şahsen. Soğutması düzgün olduğu genel kanı olan marka modellere yönelmeyi tercih ederim. 1744957251 11400h ve 3050li modeldi.
  2. F

🔥İndirim Asus TUF A15 R5-7535HS 16 GB 512 GB RTX4060 35.999 TL

asus tuf serisinden bir bilgisayar kullandım. Soğutma sistemleri berbat. Kesinlikle tuf serisi önermiyorum.
  3. F

BIOSTAR B650MP-E Pro anakart ile 9800X3D kullanılır mı?

Hocam anakartı kullanmamış arkadaşların uzaktan sallamalarına kulak asmamanı tavsiye ederim. Gayet güzel anakart, işini görür. Fiyatı da makul. İleriki dönemde değiştirmeye yönelik şekilde alıp kullanıp satarsın sana hiçbir problem yaşatmayacaktır.
  4. F

Yardım Altyapı olmayan yere alınabilecek internet nedir

Sınırsız paketi kaldırmışlar şimdi kontrol ettim. 200gb 1000tl diyor. Akıl işi değil gerçekten.
  5. F

Yardım Altyapı olmayan yere alınabilecek internet nedir

Sınırsız paketi de var kotalısı da var fakat sınırsız paketi çok pahalı. Modem veriyorlar kendi içerisinde sim kartı olan. Bulunduğun bölgede mobil veri iyi çekiyorsa internet de iyi çeker hocam.
  6. F

İngilizceyi A1'den C1'e Nasıl Geliştirebilirim?

Hiç kullanmadım maalesef. Uygulamalardan kelime öğrenmek için MemRise, konuşma pratiği için EvaEnglish kullanabilirsin.
  7. F

Anlayarak konuşmanın artısı anlayarak konuşmaktır. Konuşamayıp grammer sorusu çözebilmek öğrencileri sonsuza dek lanetliyor. O vakitten sonra sürekli kafalarında Türkçe --> İngilizce çeviri yapıp konuşmaya çalışıyorlar. Öncelikle anlayarak konuşabilmek ve sonrasında dil kurallarına hakim olmak...
  8. F

En çok reklam yapılanlarında çalıştım. Çok ünlü bir rock müzik sanatçısını reklamlarında kullanan kırmızı okullar tam olarak bu dediğim şeyi yapıyorlar. Kendini geliştirmek için dili bir ders gibi grammar bütünü olarak görmeyip, anlamlı iletişim yoluyla öğrenmeye çalışmalısın. Tabii ki...
  9. F

İngilizce öğretmeni olarak söylüyorum. 6 ay gerçekçi bir süre değil. Kimse sana şu kadar vakit gerek de diyemez. Süreç tamamen senin azmine ve izlediğin stratejiye bağlı olacaktır. Ayrıca A1, C1 gibi seviye isimleri hiçbir şey ifade etmiyor, bunun kategorizasyonu her kaynakta ve kursta...
  10. F

İşlemci soğutucumu sökemiyorum

Ya da direkt braketi sökebilirsin vidalarından.
  11. F

İşlemci soğutucumu sökemiyorum

Hocam soğutucuya dik olarak biraz kuvvet uygulayıp klipsin uçlarını boşa çıkartarak klipsle slotların arasına plastik tahta vb parçalar sıkıştır. Sıkıştırdıktan sonra onları oynatmak suretiyle klipsleri teker teker kurtarabilirsin. Çok fazla kuvvet uygulamamaya dikkat et.
  12. F

2.5k klavye önerir misiniz?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0DF563PFY?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title Beğenmezseniz de çok kolay iade edersiniz hocam amazon olduğu için. Ben kullanıyorum çok memnunum
  13. F

Yardım PSU'dan anlayanlar önerebilir mi ?

https://www.gaming.gen.tr/urun/579141/bitfenix-bfg-gold-750w-80-gold-full-moduler-120mm-fanli-guc-kaynagi/?ref=akakce Hocam gelecekte tekrar kullanılabilirlik ve verimlilik açısından, bütçeni 750 TL daha arttırabilirsen, GOLD verimlilikli ve ATX 3.0 uyumlu full modüler bu güç kaynağını...
  14. GARANTİLİ KUTULU FATURALI

GARANTİLİ KUTULU FATURALI

Merhabalar dostlar, kasım ayınca incehesaptan almış olduğum Gamepower Bull T10 monitörümü ihtiyaç fazlalığından dolayı satıyorum. Özellikleri: FHD 24" FAST IPS Panel 0.5 ms mprt tepki süresi 180 hz yenileme hızı HDMI ve DP bağlant (kutusundan yalnızca DP kablosu çıkıyor.)
Top Bottom