Aylardır 9070XT kullanıyorum canavar gibi kart en ufak sorun sıkıntı da yaşamadım. Normal şartlarda aynı fiyatta teknolojik avantajları yüzünden her zaman...
iki tane işlemci kullanıyomuş cartmuş curtmuş aynen abi sen redditi forum falan zannet arada 1-2 tane bebenin 550w psu takıp ekran kapanmalarını görüp 5070...
Bak velet (isterse yaşın 50 olsun zihniyetine bu lafım) seni adam yerine koyup konuştuk asap bozma. Reddit forumu kötülüyormuşum da bilmem neymiş. Akıllı...
Ekran kartı + ramler satıldı mı geriye kalan ürünler bedavaya gelmiş olacak. Ben kullanmak için almıştım zaten, dün akşamki 2*16 Corsair'lerin iptal...
İşte seçtiğiniz parçalar aynı kalacak denmesi iki kapıya da çıkıyor, 64GB ram seçtiniz aynı kalacak diye de anlaşılıyor 64GB ram seçtiniz ama 16GB ram aynı...
Ödemeyi aynı şekilde havale yoluyla yaparsanız sistem değişiklik yapılmadan gönderilecek şeklinde bir telefon geldi, telefon gelen başka arkadaşlar da var mı?
Dostum, mesele gömme öpme meselesi değil. Birisi psusunu değiştirip teste sokmuş sorunu çözülmüş. Birisi bios falan kurcalamış anlayıp anlamadığı muamma...
AMD'yi yeri geldiğinde gömen bir insanım ama şu zırvaları takmamak lazım artık. 9070 XT gayet iyi bir kart. Siyah ekran alıyorum, oyunum kapandı, youtubeda...