Oyunu Msi Afterburner ile açar mısın? Takılmalar başladığı anda CPU ve GPU'nun yük durumunu ve ram kullanımını kontrol etmen lazım. Kalabalık yerlerde...
Fazeon'un kasaları fena değil, kasanızı psu dahil satıp Fazeon F1 falan alabilirsiniz. İmzamdaki 9070XT sistemi Fazeon kasa + psu ile kullanıyorum, sıcaklık...
Kendi firmalarıyla kargo dağıtımı yapıyorlar, kargo ücretini teslimde alıyorlar. Kargoyu getiren kargocuya sorduğumda böyle demişti, ben hep limit üstü...
Tamam üstat, 9070XT hangi driver ile hangi sorunu çıkartıyor mesela? Örnek sunman lazım ki eski sorunlar gitti yeni sorunlar geldi diyebilelim. Gavur ekşisi...
Yaklaşık 4 aydır imzamdaki sistemle Sapphire Pulse 9070XT modelini 4K monitör ile hikayeli oyunlarda kullanıyorum. En ufak bir sorun yaşamadım. Aktif...
Alınmaz, araba sitesinde sistem kovalamanı tavsiye ederim. Hazır sistem alırken şunu yaparsan fiyatın makul olup olmadığı ortaya çıkar, sistemdeki bütün...
Kesin almışsındır, gerçekten aldıysan daha komik. Bu fiyata al sata gelmez, 6 gerçek 6 sanal çekirdek işlemciye sistem toplanmaz. Baydınız falan dert...
Yorum yapmak zorundayım çünkü sizin etkileşim hastalığınız da beni hasta ediyor. Ben bu zamana kadar sıcak fırsatlara bir kere paylaşım yaptım, aynı üründen...