13-15 yaşlarında 4 SSÇ (sokağa sıçratılmış çocuk) tarafından bıçaklanmak istemiyorsanız siyah dar paça fosforlu adidas amblemli bir eşofman altı ile...
Dediğin gibi yapılıp toplansa 35-36 yı bulur bu sistem ama PG veya git-gel durumlarını saymıyorsun. Vakti olmayıp direkt işi taksit ile halletmek isteyen...
Sitelerinde 11.500TL'ye 6000mhz CL36 ram satıyorlar, özelleştirmede 16gb daha ekleyeyim diyorsunuz hem 12.150TL istiyorlar hem de ramleri 5600mHz olarak...
https://www.epey.com/monitor/asus-rog-strix-xg27ucs.html bu modelin ikinci elini 11 ay garantili 10000TL'ye aldım hocam, satıcı 12000TL yazmıştı ilan...
Niye bu kadar hypelanmış bu kasa anlayamadım. 3 fanlı kasa 1400TL ve illa ki egzoz fan almak lazım, amaç Vento kasa almaksa VG3400S 1832TL 4 fanlı. Marka...
Dark Guardian Pro ile Dragos Ocean modellerinin ikisini de aldım. Öncelikle şunu söyleyeyim, Gamemaster Revenge gibi kasalardan daha kaliteliler. Dragos...
Oyunu Msi Afterburner ile açar mısın? Takılmalar başladığı anda CPU ve GPU'nun yük durumunu ve ram kullanımını kontrol etmen lazım. Kalabalık yerlerde...
Fazeon'un kasaları fena değil, kasanızı psu dahil satıp Fazeon F1 falan alabilirsiniz. İmzamdaki 9070XT sistemi Fazeon kasa + psu ile kullanıyorum, sıcaklık...