Alınmaz, araba sitesinde sistem kovalamanı tavsiye ederim. Hazır sistem alırken şunu yaparsan fiyatın makul olup olmadığı ortaya çıkar, sistemdeki bütün...
Kesin almışsındır, gerçekten aldıysan daha komik. Bu fiyata al sata gelmez, 6 gerçek 6 sanal çekirdek işlemciye sistem toplanmaz. Baydınız falan dert...
Yorum yapmak zorundayım çünkü sizin etkileşim hastalığınız da beni hasta ediyor. Ben bu zamana kadar sıcak fırsatlara bir kere paylaşım yaptım, aynı üründen...
İki kere kullandım, birisinde pestil kuruyemişe falan gitti. İkinci defa kullanılır mı diye konuyu açan arkadaşın aldığı peynirden aldım, kullandırttı. 3...
Değerli moderatörler, şu sıcak fırsatlara biraz el atın. Birisi gidiyor indirimi biteli 5 ay olmuş konuya yazıyor, birisi gidiyor taksit var diye i3...
Şu darboğazı okuyunca hayatı kaymış gibi davrananlar ne yaşıyor? Ekran kartı güncellemek mi daha kolay işlemci güncellemek mi? Bütçe 16bin TL olsa 9060xt...
Elma vs armut. Günde 1-1.5 saat toplu taşımada vakit geçiriyorsanız Rog Ally, yok yatarak oyun oynamayı seviyorum diyorsanız oturarak oynayın laptop alın...
Kardeşim diğer açtığın sıcak fırsat konusunun üzerine bu da eklenince şunu söylemek istiyorum, ucuz görünen ürün illa sıcak fırsat olmaz. Millet niye DDR4...
Ona bir şey diyemem. X870E alınca gpu veriyolundan çalmadan gen5 + gen4 ssd takabiliryorsun. Ben 2+2 taktığımdan bana gerekiyor sana lazım değilse senin için...
Şöyle çoluk çocuk işi cihazlara bahane aramayın gözünüzü seveyim. 2.el Msi Claw ya da Steam Deck alıp üzerine de Sıfır Xiaomi 15T alıp geçebilir misiniz...