Aynı sorun yaklaşık 2 aydır var bende de. Modem gidiyor bazen 5-10 dakika gelmiyor, sizin gibi 20-30 saniyelik kesintiler yaşıyorum ama ne modemde bir sorun...
Gaming gende thermal rightin tl fanlara benzeyen fanlari vardi onlardan alabilirsin cfm degeri biraz dusuk ama. Sivi sogutma olarak da genelde bu kasada...
Dostlar 1 sene olcak sorunsuz sıkıntısız kullanıyorum benim için mükemmel bir kulaklık diyebilirim. Ancak son günlerde canımı sıkan bir durum var. Ses...
Sıfır cihaz aldığında İOS cihaz kullanım alışkanlığı yazılımının senin kullanım şeklini tanıması için biraz süre vermen lazım hocam. Şuan cihaz senin hangi...
Teşekkür ederim hocam profilinizi şimdi tanıdım, burda beklemiyordum sizi :D yeşil forumda bana bol bol yardımcı olmuştunuz kafamda büyük oranda çoğu şeyi...
Şöyle hiçbir şey anlamayacaksın aynen norton kursun kurarkende reklamları kabul etsin demi hey Allahım
1770754846
Nortonu ne sanıyonuz siz iyi bir AV mi...
Hocam selam, biraz geç gördüm kusura bakma. Öncelikle bu hobiye merağınızdan dolayı aramıza hoşgeldiniz. Biraz araştırmalar yaparak RF sinyallerinin...
Teşekkür ederim hocam bilgi paylaşımı yaptığınız için. Hala araştırıyorum terimleri, çağrı işareti nasıl yapılır gibi şeyleri kafanda oturtuyorum. Tek...