arkadaslar 1gbps down 50 up internetim var mr70x diye router aldım openwrt kurdum her ayarını yaptım dün gece 7'ye kadar ama bufferbloat sorunu düzelmiyor...
fortnite başla boşluğa düşmüştüm bende fortnite oynuyordum bazen ama çok sağlam adamlar denk geliyordu oldugum icin sarmıyordu sonra oyuna yoğunlaştım...
yorumu napcan babus wraithi bosver onlar kesinlikle iade almıyorlar cok gıcık adamlar ithalat mal olduğu için almıyorlar iade amazondan 1 tane bile yorumu...
yok bu çıktığından beri bu civarlarda inmez fiyatı artmazda bence ama artadabilir yani artma ihtimali var inme ihtimali yok diyeyim kampanya ile taktik ile...
benimki tanıdıktı böyle biraz daha boş kimse olmayan bir yere ama sistemi iyi olan yere götürsen okul saatlerinde 200 300. versen yaparlar bence dene babus...
kanka bence benim dedigim muhbbeti yap ekran kartını cıkart 5 dk git bi internet kafede oyunu hem adamların kendi kartıyla dene hemde sonrada kendi kartınla...
720p bile olsa 7500f ile darboğaz olmayacaktı önemli bir miktarda darboğaz olmayacaktı daha doğrusu darboğaz 9950x3d bile taksa oyununa bağlı şekilde olur...
kanka sen şey yap fpsini limitle power limitin eskisi gibi kalsın fpsini normalde aldığın avg fpsten bi 10 fps falan düşük gir oyununa göre tabi o zaman bak...
biliyorum babus zaten o darbogaz diyen arkadaşla blur gecmistim takılmalar oyunda mı oluyor sadece yoksa video izlerken vs hep mi oluyor 1440p alıp dener...