arc b580 i de değerlenebilirebilisniz hocam 2. el fiyatları o civarlar ortalama güzel kart milletin yaşadığı hiç bir problemi nedense ben yaşamadım win 11...
Öyle çok kaliteli hissetirmiyor ama tek bi defa taktım pcye güzel fiyatına göre ufak ekranı vs bu fiyata 10 numara ama main klavyem değil zaten kuzene...
varmış kanka aşağısıında 2.4ghz yazıyor
1758787581
bende aldım ya bi tane simdi çok iyimiş bakmaya gerek yok 1k ya klavye almak bile iyi + ekranı falan var...
AMD GEÇ kanka ddr5 intel 14 nesil anakartın olsa yine geç demezdim ama hem bu anakart sıkıntı yaşatır güçlü işlemci takarsan 14600 14700 vs yüksek yükte...
bayağı manyetik klavye kullandımda havit hic kullanmadım ya en çok git gel yaptığın tuşlarda rapid trigger aktif et basma bırakma muhabbetini ayır bırakma...
alınmaz wraithin hiç bir klavyesi alınmaz ben limited edition olduğu için w60 almıştım ileride satarsam zarar etmem zaten diye düşünerek lavuklar limted...
arkadaşlar selam klavye falan muhabbetini çok hızlı kullandığım için birde müzik falan işine de girmek istediğim için son zamanlarda biraz pc bağımlılığımı...