sallayınca gelen ses alt dpi tuşundan olabilir mi orayı tutarak salla bi olmadı içini aç bataryası çıkmıştır çok sallanırsa içindekileri de zarar verebilir...
Babus oyun oynicaksan 6k'lık bir anakart bile alsan ekrankartının vs pcie durumuna uygun olduğu sürece BU ANAKARTLA arasında 1 fps fark etmicek sağlam oc...
ozaman 9060xt 5060 falan bosuna almayın yani 2. el 4060 veya 5050 alın temiz 2. el işlemci alın 2. el ram alın geri kalanını 0 alırsınız işlemci olarak...
freestyle olanın yan tuşları yok ama haberin olsun birde dongle'dan hz dpi vs herşeyi ayarlayabildigin icin bir tık pahali fiyatı ama bence hak ediyor ama...
o zaman V6 yı alcam ben senin dediğinide gördüm ama kötüdür diye hiç bakmadım bir bakarım şimdi onada
1766324906
buda baya sağlammış he freestyle baya iyi...
temizlemiyorum babus dısını siliyorum tek arada birde elin terliyorsa deliklerin olduğu kısmın içi siyah siyah elimin kirleriyle doluyor siyah siyah...
fortnite oynamıyorsan al babus ama fornite'da çok az bi çift tıklama sorunu oluyor bende suanda tilt etti 1-2 haftadır scyrox'u kullanıyorum wraith w1...