E

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• E
      emrede00, 3-4 anakart arasında kaldım yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      rog strix olan peki güzel aslında ama en altta siyah bi kaç şey var onları boyamak veya beyaz bantlamak gerekicek dolmayanları
    • E
      emrede00, ASUS 2026'DA RAM ÜRETİMİNE BAŞLIYOR başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      hepsi aynı ram aynı modul dostum etiket basıp dış plate'i değişiyor xpg lexar şu bu aynı şey içindeki modulu hynix uretiyor 1766731312 şuanki ram...
    • E
      emrede00, Wraith garantisi nasıl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      babus garantinin bi anlamı yok zaten garanti dısı olsa ne olacak
    • E
      emrede00, Anakart kategorisinde 3-4 anakart arasında kaldım yardım başlıklı bir konu açtı.
      arkadaslar selam beyaz sistem topluyorum şu üç anakart arasında kaldım hangisi sizce veya önereceğiniz farklı beyaz anakart var mı...
    • E
      emrede00, Wraith garantisi nasıl? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      sallayınca gelen ses alt dpi tuşundan olabilir mi orayı tutarak salla bi olmadı içini aç bataryası çıkmıştır çok sallanırsa içindekileri de zarar verebilir...
    • E
      emrede00, Yardım 4x16gb ram mi 2x16 mi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      babus keşke alsaydım ya şimdi o iki ramle tum sistemi değişebilirdim :D
    • E
      emrede00, Yardım B850 vs b870 anakart başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      a620 bile kaldırıyor 7800x3d rahatca
    • E
      emrede00, Yardım B850 vs b870 anakart başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Babus oyun oynicaksan 6k'lık bir anakart bile alsan ekrankartının vs pcie durumuna uygun olduğu sürece BU ANAKARTLA arasında 1 fps fark etmicek sağlam oc...
    • E
      emrede00, 30 33k sistem önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      ozaman 9060xt 5060 falan bosuna almayın yani 2. el 4060 veya 5050 alın temiz 2. el işlemci alın 2. el ram alın geri kalanını 0 alırsınız işlemci olarak...
    • E
      yani valo cs fortnite r6 vs çıkmayan arada başka oyun denk gelirse ona girecekse arkadasın fps odaklı toplayın bosuna ek kartına basmayın tum butceyi
    • E
      arkadasın ne oyun oynuyor babus ağırlıklı olarak
    • E
      emrede00, Yardım Scyrox V6 Dongle Kaybettim yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      freestyle olanın yan tuşları yok ama haberin olsun birde dongle'dan hz dpi vs herşeyi ayarlayabildigin icin bir tık pahali fiyatı ama bence hak ediyor ama...
    • E
      o zaman V6 yı alcam ben senin dediğinide gördüm ama kötüdür diye hiç bakmadım bir bakarım şimdi onada 1766324906 buda baya sağlammış he freestyle baya iyi...
    • E
      emrede00, Yardım Scyrox V6 Dongle Kaybettim yardım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      temizlemiyorum babus dısını siliyorum tek arada birde elin terliyorsa deliklerin olduğu kısmın içi siyah siyah elimin kirleriyle doluyor siyah siyah...
    • E
      fortnite oynamıyorsan al babus ama fornite'da çok az bi çift tıklama sorunu oluyor bende suanda tilt etti 1-2 haftadır scyrox'u kullanıyorum wraith w1...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,553
Üyeler
186,748
Son üye
bugransnsnk
Geri