Bu bir donanım arızası değil, ama kararsız BIOS ayarı uyarısıdır. Ekrandaki mesajın net anlamı şu:
PC bir önceki açılışta düzgün POST yapamadı ve kendini...
Açılırkende çok geç açılıyordu ve hafif bir tıkırtı sesi var pc de coil whine sanırım tam neden olduğunuda bilmiyorum şimdiye kadar gidiyordu bende o sese...
Genellikle oyun oynarken ama dün normal sistem boştaykende kapanmış abim söyledi
1767282893
Yok yok hiç ellemedim sadece expo tweaked ayarı açıktı 1 aydır...
Güç kablosunu değiştirdim eski kablo takılıydı yeniyi taktım erp ayarını tekrar disabled mı yapsam ki birde ram expo ayarlarının hepsini auto ya alsam...
Arkadaşlar merhabalar yeni bir pc almıştım 1 ay önce ve şimdiye kadar hiçbir sorun yokken birden ekran kapanıyor ve fanlar %100'de çalışıyor expo tweaked da...
Arkadaşlar merhabalar Windows 11'in son sürümünü yükledim ama normalde Windows 10'da saat kısmına bastığımda takvim geliyordu ancak Win11'de bu gelmiyor...
Tamperli camı çıkardım yaklaştığımda tam o sesi alamadım ne zaman ki camı takıyorum aşağıya sistemi koyuyorum o zaman başlıyor. Oturduğum mesafede ses...
Arkadaşlar merhabalar yeni bir pc topladım win11 pro kurdum sisteme ancak ürün anahtarım olmadığı için o sağ altta çıkan sinir bozucu etkinleştirme yazısı...