sanal ilişki değildi aslıda (uzak mesafe ilişkisi daha doğru olur), bir arkadaşımın kuzeniydi. Önceden İstanbul da oturuyordu, daha sonra İzmir e taşındılar
eve dışarıdan vuran ışık seviyesi azalmıştır. Belki yeni bir bina yapılmıştır o ışığın gelmesini etkiliyordur, kullandığın perde ışığı kesiyordur vs...
Bu sebeple baya bir geri dönüş olmuş bu yüzden şuan s25fe ve Honor 400 Pro daha ağır basıyor kafamda
1769620619
Bunu da düşündüm fakat yanında şarj aleti...
ailesi baskıcı değil, sadece babası biraz katıydı. Annesi, abisi, teyzeleri, kuzenleri vs... ailesindeki herkes biliyordu beni (babası hariç). Kız adımın...
En temizi hiç düşünme git yüzleş zamanla çok daha özgüvenli sosyal birisi olursun ayrıca ne kadar zorlanırsan o kadar iyi kendini geliştirirsin.
1769174815...
kanka cano en fazla kovulursun oda patronun damarına basarsan ben tıg kaynakcısıyım 2 tane stajer geldı bırınıkovdular patronun damarına basarsan tabi...
Dimi bilişim bölümündeyim stajda muhasebe,fatura ile ilgili iş yapıyorum ordaki çalışanlara bile şaşırıyor neden bu işi yapıyorum diye 😅 ama benim içim daha...