Kamp yapmaya , balık tutmaya , pikniğe çok gittiğim için termos çok gerekli oluyor. Her sene karaca veya o tür marka termoslardan alırdım sezon sonu...
650 dolar maaşla 20 dolarlık ürünü 10 sene cart curt yazmışlar. 650 doların 400 dolarını kiraya verirken içiniz yanmıyor da buradaki ürünü koruma amaçlı...
Kardeşim konu 3K 2K 1K görüntülenme alıyor bir sürü kişi yazıyor tabii ki 300 tane mesaj olacak sanki hepsini ben tek tek atmışım gibi algı yapma burada.Ben...
Hakaret etmeden dini soru sormak suç değil zaten haftada 20 tane dini konu açıp yalan yanlış bilgilerle insanlarla kavga ederek her konunu 300 mesaj yapmak suç
Hocam ayrıca bu kadar İslamın hak din olduğunu kanıtlama çabası içerisindeyken Yahudi bir aktörü profil resmi yapmak nasıl bir his?
1768093340
Arkadaş...
Ne okulu ne sıvavı arkadaş? Şu imtihan safsatalarıyla eğitimsiz yoksul kesimi yüzlerce yıldır güttüler. Sabır, şükür, imtihandan sadece siz muaf değilsiniz...
Su patlamaları açıkça Kuranda geçmemektedir. Kuranda geçseydi bizzat tarifi, bilimsel açıklaması detaylıca verilirdi. Sizin yaptığınız 1400 yıl önce...
1 Sene önce ekran silmek için aldığım 2 bezi 3 aydır evde arıyorum bulamıyorum örneğin. Bezler 150-200TL 4 dolar bir şey kısacası. Değer mi 4 dolarlık bir...