Hocam internetten alın zaten ama ithalatçı garantili ürün almayın. Yani belki firma çok ilgili olabilir tamam ama yerel bi firmanın her zaman patlama...
Getirirsin ama 1 değil 100 kalem fiyatına. Büyük firmalar tamamen satışı kapadı ama bazı lokal haberi olmayan siteler hala açık haberleri yok. İptal et...
Wafuudan bi kalem alıcam 300 küsür liraya kargoyla birlikte 600 küsüre geliyor başka ücret gözükmüyor. Bunları ödedikten sonra ayrı bi ücret falan ödemem...
Evet ama Hepsiburada yorumlarında birçok kişi Spigen MFi kablonun Type-C ucunun kolay koptuğunu yazmış. Ben de linkini paylaştığım İnfinitylab kabloyu...
spigen vs gibi markalı kaliteli ürünler de kullanabilirsiniz veya vatan mediamarkt gibi yerlerden orjinal apple şarj adaptörü de satın alabilirsiniz siteye...
Beyler 14 pro max var ama çakma bi şarj aleti kullanıyorum şuan biraz daha kaliteli bir şey kullanmam lazım bataryaya hasar falan verir diye korkuyorum ama...
Beyler 1500 lira bütçem var kablosuz kulak içi bi kulaklık istiyorum. Huawei freebuds se2 ve 3 modellerine ve qcy melobuds pro ht08 e baktım. Hangisi daha...
Beyler şimdi durup dururken farkettim Samsung Odyssey G6 Oled monitörümde ekte bıraktığım çember gibi bişeyler var alt taraflarında. Elimle dokundum ama...