Haklısınız hocam şu an sadece konforu etkileyen bir problem da dediğiniz gibi voltaj sıkıntıları varsa fanın motoru yana da bilir o da sıkıntı teşkil ediyo...
Başka gpu port girişi yok hocam. Başka işlem yapmadığımız için hocam ya orayı sıktığınız için düzeldi ya da çıkartıp taktığınız için düzeldi bu da anakart...
Evet, düzelmesi güzel olmuş. En azından şimdi sebebini bulduk, bunu da bence gaming gene atacağınız yazıya eklerseniz, daha temiz süreç olur.
1757000211
Ben...
Yok sadece MSI Afterburner ve XTreme Tuner Plus var.
Gigabyte kartlarındaki kronik fan sorunlarını gördüm redditte baya yabancı forumlarda var hatta ordaki...
Valla şu an PC'yi geri açtım takıp parçaları fan eski haline geri döndü tahmin ettiğim gibi portlardaki temassızlık bu sorunu çıkartıyor gibi görünüyor...
Yandan çıkartıp, takabilirsen, sorun olmaz. Garanti dışı bırakan tek şey üsteki vidalardan birinin üstünde olan barkod.
1756928986
Sistemi erkenden çıkar...
Bu gösterdiğiniz kabloları tak çıkar yapmam garantide bir ihlale neden olmaz dimi?
Tavsiyelerin için sağ ol hocam bi dinlendikten sonra sistem çıkarıp geri...
Hocam ekran kartının neredesinde bu fan bağlantı yerleri foto varsa atabilir misiniz?
Msi afterburner yöntemlerini zaten önceden denediğim için çalışmadı...
Hocam valla kartı Temmuzun 10’u civarında aldım iade hakkım var mı bilmiyorum ama değişim olayını deneyeceğim sırf bu zahmete girmeyeyim diye 4000 daha...
Etiketlemesen görmezdim :ROFLMAO:
Of ya baya sesli valla hocam piyangoyu tutturmuşsun resmen, kırık/bozuk fanla gelme ihtimalleri var gpuların bu yüzden...
Kendi uygulamasını da indirdim ve onda da advanced fan curve seçtim ama dinlemiyor 1. ve 3. fanın kontrolcüsü kendi kafasına göre çalıştırıyor fanları.
Tak...