A

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• A
      Atrain00, Kilo Almak İçin Tavsiyeler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Mesajımda bahsettiğim spor salonu için yorumunuz nedir?
    • A
      Hocam uzun zamandır ölçmüyorum öyle diyim ama herhalde 75 filan boy 190-192 şuan spor salonuna karar veremiyorum
    • A
      Hocam kusura bakma ben cevapladım sanıyorum sağlık sağlıksız farketmiyor direk iştah olmuyor aslında spor salonu konusu ise arkadaşlarımın hepsi çok ters de...
    • A
      Hocam spor salonlarına baktım bir spor salonu var 6 ay 9000 aylık 3000 ama taksit imkanı yok diğer taraftada macfit var aylık 1800 tl gibi bir şey ama...
    • A
      Atrain00, Diğer Sporlar kategorisinde Kilo Almak İçin Tavsiyeler başlıklı bir konu açtı.
      Boyum uzun 190 filan fakat kilo almam çok zor çok iştahı olan biride değilim fitneesa da gitmeyi düşünüyorum ek olarak kilo aldırıcı takviyeler var mı...
    • A
      Atrain00, Pc İçin Gamepad Önerisi? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      siyah aldım hocam beyaz da sararma vs sorunları varmış sanırım
    • A
      Biraz devrik kurmuşum kusura bakma 😅 Cyclone 2 oldum bahsettiğin kodu kullanamadım lakin yapacak bir şey yok amazondan 3800 e mi ne aldım
    • A
      Kod bulamadım fakat o cihazı aldım zaten sadece bi emin olamadığım o kadar vermelimiyim diye
    • A
      Hocam teklif için teşekkür ederim fakat taksit ile alıcağım için ikinci el şuanlık düşünmüyorum 1777972131 Hocam pxn p5 nasıl sizce
    • A
      İyi midir hocam? Yarın alıcam ona göre
    • A
      nova 2 lite alınmaz mı diyon hocam?
    • A
      Hocam ATK nın stok bitmiş ekstra olarak wraithden biraz çekiniyorum 1777920411 Açıkcası wraith de çok güzel gamepadler var ama biraz çekiniyorum almaya en...
    • A
      Atrain00, Direksiyon/Gamepad kategorisinde Pc İçin Gamepad Önerisi? başlıklı bir konu açtı.
      Hikayeli oyunlar ve fifa oynuyorum f/p bir şey arıyorum uçuk kaçık olmasına gerek yok ilk wraith den almayı düşündüm biraz araştırınca gamesir nova 2 diye...
    • A
      Atrain00, İşlemci kategorisinde Ryzen 9 9950X3D İçin Bios Ayarları başlıklı bir konu açtı.
      Sistemim 9070xt ve ryzen 9 9950x3d ama hiç bir bios ayarı yapmadım sadece expoyu ayarladım farklı bios ayarları yapmam gerekiyor mu? Sanki fps değerlerim...
    • A
      Atrain00, Warzone Düşük FPS sorunu başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      32 ddr5
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,215,982
Üyeler
196,867
Son üye
Black_Eagle58