Apple senin canını acıtmış gibi nerden geliyor bu kin 🥵🥵🥵🥵🥵
1762711522
yok ekranı soluk vs değil aksine baya canlı tek sorun 60hz ve biraz ses geliyor...
dini sizin üzerinizden kullanıp manipüle etmeye çalışan bir şahıs bu KANMAYIN BUNA DOSTLAR , üstelik prime megan fox gibi sanat eserleri dururken bi insan...
tamamiyle iftiradır sınıftaki erkeklerin toplu eşek şakaları sınıfta olmayışımından yararlanılarak bana yığılmıştır. baş fail ise bu şahıstır kendisi...
hocam bunun içinde iki katman yapmışlar dış ve iç plastiği farklı iki katman, birbirine sürtüyor araya peçete doldurdum biraz kesti ama çok gıcırdıyo hala...
kuzende tam 42 giyiyo 41/42 aldı tam oldu o fotodaki 2.crocs u ona aldım zaten
1763566180
orjinali de gıcırtı yapıyo özellikle benim gibi el ayak içi...
kayıt için ayrıca para öder o parayı ödeyip her 3 yıla bir yeni cihazı aynı para üzerinden kayıt edemez dediğim gibi aynı paradan kayıt ettirecekse anakart...
birde aklıma geldi tabanı o delikli boşluklu model eski seri crocs demek bu düz 2. mesajda attığın model yeni crocslar oluyor yeni model farkı yok seri...
sendeki dandik sürüm son sürümden baktım o da aynısını diyor , kimse uğraşmaz zaten uğraşsa da uğraştırıcı ve cihaz gerekir yüksek ihtimal, al geç anakart...