sarj için baseus yada spigenden şaşma ben spigen kullanıyorum 14pm de kablo başlık olarak. koruma camı ve kılıfı 2 yıldır kullanmıyorum alıyorsan cam...
eğer fotoğraftaki konumda kaza olduysa adam yolda ve bununda farkında die trafik çağırıp tutanak tutturmamış kusurlu die. sigorta da yaptırmamış olabilir...
aslında apple özelinde hazır bu tarz resim pdf tarzı şeyler var kayıt edip yeri gelince yapıştırabiliyorsun stiker şeklinde. samsung da da fotoğraf ekleme...
2 hafta arayla plan yaptım. Niyetimde tokyoda inip 4-5 gün shinjuku-shibuya vakit geçirip devamında fuji-kyoto-nara-osaka şeklinde hareket etmek var. Bu...
bende samsung kullanıyorum telefonum üst model apple şuan alsam gider apple alırım bu bütçede , anatomi de çizimde öenmli samsung note o yönden eksik...
bende aynı fikirdeyim genelde bilet iptalinde rötarda filanda iyi şeyler oluyor para iadesi ekstra para vermeleri filan. ajet berbat bu yönden pegasus...
int gidip gelme sebebi ana sunucunun evine olan uzaklığı bağlayan kişi bilgilendirme yapıyor fiber değilse normal bu durum bizim burda 50 mbps destekliyor...
birde ajet alma işkence yolda bir şey filan tüketmiyorsan git gel sıkıntı olmaz diyorsan pegasusa bak tami tr havayolları 1 nolu tercihtir japonyaya...
skyscanner indir ordan bak orda direk bütün biletler filan oluyor esnek tarihlerde baya iyi fırsatlar oluyo geçen adana londra biletini git gel 3k ya...
yazın aldım hala sıkıntı ya da yazılımsal sıkıntı çekmedim amd adrenalin oto güncelleme yapıyor yük altında da oynarım şuan 41 dereceyi geçmiyor 2k 15 dk...
jantı değişmene gerek yok göz zevki için bilemem eğer iyi bir jant ise cnc ile de düzelir , çamurluğu da değişmene gerek yok aslında ama biraz daha sürtme...