Hangi ayarda, nerden yapacağım
1741471453
Tam olarak nerden neye bakacağımı anlamadım ama söylenen her şeyi yaptım ray tracing kapalı 80 açık 60 fps...
7500f 4080super rtx kapalı her şey ultrada 2k da darboğaz falan yok valorantta mı darboğaz yaşıyorsun sen saçmalamayın
1741445593
işlemci tabanlı oyunlar...
Bu sonradan takıp boot ettiğiniz ssd ye format denedimiz mi peki hocam? Eski bootsa ondan da yapar. Aygıt yöneticisine vs bir bakın soru işareti var mı...
DDU ile driverları sıfırladım ve bir soru işareti çıkarmıyor aygıt yöneticisinde, herkese anlatmaya çalışıyorum anormal düşük fps ler diyorum rx 6800 ile...
Hocam ben iade edeceğim ya, dediklerinizi yaptım ama şimdi Abdullah abinin videosuna baktım, benim 80-90 fps aldığım durumda o 160 fps almış. Cidden...
Valla yaptığım en iyi yatırımlardan birileri de bu diskler hem ucuza aldım hemde yüksek kapasitenin verdiği özgürlük bambaşka :D Yapıştır 4Tb geç. Zaten o...
Cyberpunkta uygulamadan da yapamıyorum oyundan da, şu an alan wake 2 yi sadece korsan indirebilirim ya da steamden cyberpunk indirebilirim, hangi şekilde...