daha yarım saat önce kullanıyordum bi anda kapkara ekranda kaldı, kapatım açtım daha açılmıyor. otomatik onarmayı denedim ama böyle hata verdi, güvenli...
5060 ı darboğazla aldığın için bi anda ondan 5050 performansı almayacaksın, işlemci gücünü kullanan ayarları da kısabilirsin ama gene de 5060 daha mantıklı...
İnsanların internette gördüğü ve duyduğu kadar abartılacak bir fark yok aralarında sonuçta, gene kendi gözünüzle gördüğünüzde zaten normal monitörünüze...
alma derim ben daha önce yaşadım bunu, taa istanbuldan gebzeye gitmiştim, güvenlik etiketi üstündeydi furmark testleri falan da yapmıştık. Eve getirdik...
yani 2. el stok bir soğutucu kap geç derim ben he ille alacaksan thermalright assassin king mi ne vardı da o bile 1k olmuş bence 150-200 e stok fan almak en...
Monitör güzel ikş yıla yakındır kullanıyorum. Şuanki oled piyasasından pek haberim yok. Genellikle alanlar güncel model olmasına dikkat ediyolar. Bu modelde...
Yani mat olmasını çok önemsemedim ne yalan söyliyim ve birazcık da bir şeyini beğenmezsem satıcının amazon olmasına güvendim. İndirim ve maxi puanlarla...