1440p kullandığım bir sistemim var fakat monitörümün paneli bozuldu. Bir PC bileşenini yükseltirken her zaman daha iyisini almaya çalışırım, aldığım şeyi de...
Vallahi hocam şaka amaçlı yazdım zaten. Biz burada bağıra çağıra diyoruz , youtube üzerinde bağıra çağıra söylüyorlar. Bunlar malum kişilere yetki verecek...
Bir ara 5700x işlemciyi 7000’e koydum ne teklif gelecek diye o sırada ve hala n11’de 0 alırsan 7600’e geliyor. Adamın biri 6500 teklif etti. Dedim ki...
Böyle diyeceğimize bizim milletin aklını basina getirmemiz lazim bu konuyu bildigini iddia eden insanlar olarak, ne kadar imkansiza yakin olsa da. Destek...
Yani affedersiniz ama enayilik bizim millette o zaman.
1777795757
10'dan fazla etmez hocam. Yeni soket ddr5 serisi 0a daha ucuzken 16ya koyan kafalarından...
Hocam ben de 5700x3d bakiyorum suan 5600 var, almak istedigim islemciyi akla mantiga sigar bir fiyata verseler dusunmeden 3e verirdim sana islemciyi de...
7800x3d akakçede 15 civarına bulunabilirken ikinci el 5700x3d piyasası neden ortalama 16-17bin tl? Bu arkadaşlar bu işlemcileri nasıl bu fiyata satmayı...
Elimde iki adet fazladan 8GB 3000mhz Cl16 RipJaws var düşünürsen.
Sistem 25-30Bin civarı eder bence. Yükseltme olarak da işlemciden başla bence, bütceye...
Maksimum 25-26K bütçede hangi Oled monitör daha güvenilirdir? Epeyden biraz inceledim ama monitör konusunda dikkatli olmaya çalışıyorum. Ek olarak aldıktan...