darktower
Reaksiyon skoru
691

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• darktower
      darktower, PC FİFAYI PS YE GEÇİRME başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Steam'dan aldığınız oyunu sadece Steam üzerinde oynarsın. PS5 üzerinden ayrıca almanız gerekiyor. O bahsettiğin şey Epic Games'den falan aldıysan oluyor...
    • darktower
      darktower, Yardım Aula F87 PRO V4 2300 TL almaya değer mi ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Evet iki klavye de aynı. Sadece renkleri farklı. Sesi hoşunuza gittiyse iyi ürün alınabilir...
    • darktower
      darktower, Yardım 12gb 3060 vram yetmiyor başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu oyunda Extreme tarzı bir ayar vardı, ancak orada böyle kaynak tüketir. Eğer ekran kartın sahnte değilse, VRAM sızıntısı yaşatan bir yazılım sorunun var...
    • darktower
      darktower, 2000 TL bütçe mouse. başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu bütçelerde ATK A9 Plus öneririm. https://wraithesports.com/products/atk-dragonfly-a9-wireless-mouse?variant=49240008556737...
    • darktower
      darktower, CS 2 FPS DROP sorunu neden olabilir ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İşlemci önbelleği oyun için yetersiz. Videoda 32 MB önbelleği olan 7500F var. Oyun zaten genel olarak istikrarlı değil, ama daha yüksek FPS alıyor. Yine de...
    • darktower
      darktower, PERFORMANS DÜŞÜKLÜĞÜ başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bahsettiğiniz FPS değerleri için L3 önbelleği yüksek işlemci lazım. O işlemcide 20 MB önbellek var. AMD tarafında AM4 için 5600, AM5 için 7500F yani giriş...
    • darktower
      darktower, Wraith Teknik Destek başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Böyle bir düşüncen varsa, bu kafayla bu forumu da incele. Gamepower ve Rampage öneren patronu (laf etmiyorum ama kitlesi buna göre şekillenebiliyor ki...
    • darktower
      darktower, Kablosuz Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Anasını satayım forumda 3-4 kişi sorun yaşayınca, tüm ürünler sorunlu gibi konulara damlıyorsunuz. Girin bakın ürün yorumlarına bir sürü memnun insan var...
    • darktower
      darktower, Kablosuz Kulaklık Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      https://wraithesports.com/products/atk-n9-wireless-kulaklik
    • darktower
      Bahsettiğin oyunları gayet akıcı ve yüksek FPS oynatır. Minecraft'da sadece her türlü Optifine veya yeni versiyonları şart. MC kendisi biraz bozuk, modsuz...
    • darktower
      darktower, Yardım OYUNLARDA SOL ORTADA SİYAH KARE başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Ayrıca Discord oyun arayüzünü de kapatın. Genelde Discord arayüzünde sesli odadayken orada simgeler gözüküyor. 1777235586 Ben yerinizde olsam bir DDU ile...
      • 2026-04-26_23-31.webp
    • darktower
      darktower, Yardım OYUNLARDA SOL ORTADA SİYAH KARE başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Razer uygulamaları olabilir. Spatial audio için kullandıysanız diğer Razer yazılımlarını kaldırın. Veya uygulamaların ayarlarını falan kurcalayın. Nvidia...
    • darktower
      Buaradan 100 oyun varsa ancak 5-10 tanesini açar bu sistem.
    • darktower
      Bir tane uygulamanın simgesi gibi duruyor. Discord veya oyun klibi aldığınız bir uygulama yüklü mü? https://alternativeto.net/software/medal/ Şimdi aklıma...
    • darktower
      darktower, 2 bin tl kulaklık önerisi lazım başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Bu bütçelerin H2002P stoğu olmadığından, Teknosa ₺2000 satıyor. Ama ₺2000 o ürün için çok, en son stok azken ₺1500 satılıyordu. Ortalama ₺1200-1400 arası...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,120
Üyeler
192,885
Son üye
mumycolak
Geri