Kare mouse pad kullanmıyorsanız, yeni ürün alırken kare öneririm. Maalesef 90x40 vb. düzgün kaliteyi veremiyorlar. Kensei'nin ₺1000 civarına var belki o da...
Yüzeyi speed'e yakın ve böyle serin bir yüzey mi? Havit'in Kraken mouse padinde de öyle bir yüzey var. Keza Claws, Porge ve XRades gibi mouse padler de aynı...
Yan ekrana atıyorsan ve oyuna falan geçiyorsan, siteler kendini arka plana aldığını anlayıp oto kalite düşüyor. Bu YT özel değil çoğu site yapıyor. Belki...
YT videoları sistem destekliyorsa AV1 codec ile de oynatıyor, sadece onda da yaşanıyor olabilir. Monitör belki bu codec ile aktarılan videoyu göstermek için...
Bir de sorun yaşayınca Flameshotla falan da ekran görüntüsü alsana. Sorunun monitör kaynaklı olup olmadığını anlarız. Yani telefonla değil de bilgisayardan...
Konuyu okudum laf sokmak için laf sokma ki en altta belirttim. Daha aktif forumlara da sor diye. CS2'de dediğim gibi testlerde 15 GB kaynak tüketiyor. Böyle...
Donanım özellikleriniz neler?
Arama kutusuna değişken yenileme hızı yazın. Grafik ayarları diye bir sonuç çıkacak onu açın.
Gelişmiş grafik ayarlarının...
Açma tuşuna basılı tuttuğunda gaming mode diyerek açılıyor mu?
Cihazlar kısmından ayrıca kaldırın. Kaldırdıktan sonra alıcıyı çıkarıp tekrar takın sürücüyü...
Chat GPT tavsiye ediyor galiba. Bahsettiğiniz Razer kulaklık ₺1000-1500 satılıyordu geçen sene sonlarında. O JAK kulaklık ve ses kalitesi, içinde ses...
CS2, Valorant istikrarlı yüksek FPS istiyorsan X3D bir işlemci lazım. Ama Valorant için 240 Hz için gerekli FPS'i alırsın. CS2 şu an tamamen düzelmeyi...
Anakartı B650M-R yapıp AM5 şu sistemi alabilirsiniz. Çok araştırmadım genel sitelerde en düşük fiyata bunu buldum. Hem AM5 ileriye dönük hem de fiyatı...