Çok anlamıyorum kabaca baktım mesela şu daha mantıklı. Soğutmada önerdiğim ürünle bütçeni biraz artırabiliyorsun. Hatta Amazon'dan alırsan çoğu ürüne peşin...
Bunları aldınız mı? Yoksa zamanla alacak mısınız?
Eğer öyleyse işlemci soğutucusunda Phantom almıyorsanız TT'ye o para vermek yerine, Segotep şu ürününü...
Olabilir ya BF6 falan bu artış maalesef çoğu işlemcinin takılmasına yol açar. Kapatacak kişi en azından bunu bilsin, farklı oyun oynayacağı zaman tekrar açın.
Sistem özellikleriniz nedir?
Oyun orijinal mi korsan mı?
Orijinal ise herhangi bir yama uyguladınız mı?
Türkçe yama falansa kaldırıp, dosya doğrulayıp...
Bu daha mantıklı, ben ₺0-2000 arası mekanik ürünlerin %80 çift basma sorunu yaşayan çok kullanıcı gördüm. Giriş seviyesi mekanikleri, bu bütçe aralığında...
Sıfırlamayı deneyin, farklı bir kablosuz cihaz veya diğer çevre birimlerini çıkarıp test edin. Eğer evin güç sisteminde bir tutarsızlık varsa, başka ağır...
Siz harici çözümleri söylemişsiniz. Basit kullanıcıların %90 bu tarz şeylerin riskini almıyor. Dizüstüler soğutmaya çağ atlatamadığı sürece, oyun için bence...
8K Hz çok önemli değil, ama hepsi destekliyor olması lazım. Manyetik de olay aslında basım süresini ayarlama, scan rate falan. Bunlar iyiyse klavyede 0.01...
Tarayıcıların indirme işlemi Defender ile ortak çalışıyor. Bilinmeyen uygulamalarda öyle oluyor. Arkadaşın dediği gibi Microsoft Store'dan indirip kullanın.
Hikayeli oyun oynayacaksan açıkçası 50-60-70 kartları bence PS6 neslinde heba olacaklar. RT tarafında yoklar ve oyunlar gittikçe RT bel bağlıyor. O yüzden...