Bayağı bir baktım, genelde Rampage ürünleri var. Bu bütçede veya biraz daha üstündeki kablosuz ürünlerin omurgaları bayağı kötü. Hatta şöyle diyeyim 6-7...
IEM olur diyorsanız yeni bir konu açın, forumda 2-3 tane IEM'den anlayan güzel insanlar var. Onlar yardımcı olacaktır. Açıkçası IEM oyuncu kulaklıklarından...
Ben odada şunu kullanıyorum. Sessiz diyemem, en düşük ayarında kulaklık falan takılıyken duyulmuyor. Zaten uzak bir yere koyman gerekiyor sabit olduğundan...
Oynarsın oynamasına ama sınırlı oyunlar, düşük orta ayarlar ve düşük FPS. O sistemin ideal çözünürlüğü 1080P.
Ayrıca hikayeli oyunlarda 16 GB Bellek...
Her oyunda olmuyorsa oyun kaynaklı da olabilir. FC oyunları bilgisayarda bayağı berbat çalışıyorlar. Genellikle oynayanlara 60 FPS sabitleyip oynamanısı...
N11 kuponu ile bağlantıdaki ürünü öneririm. Yaklaşık 58 gram, genelde de bu bütçelerde 46-60 gram arası değişir. Scyrox V6-V8 gibi fareler 36 gram ama onlar...
Dolby de olur, ama ATK uygulamasını yükleyip hazır EQ ve hesaba girip insanların EQ ayarlarını da denemenizi öneririm. Beğenmezseniz kaldırabilirsiniz...
Aula konusunda fikrim yok. H2015 PRO'nun kendine ait bir uygulaması var ama kötü, yüklemenizi önermem. ATK uygulamasını yükleyip, tek tıkla EQ ayarı...
H2015 PRO'nun tasarımı daha güvenilir. Ses tarafında da ATK N9 PRO ile aynı ürün. EQ ayarı yapınca bayağı iyi oluyor. Aula'nın fason üretim o ürününü daha...
Çok detaylı anlamıyorum. Ama Cloudflare DNS'i Türk NET'de gerek yok diye biliyorum. Kendi DNS adresleri olması lazım, ben Netspeed'de Cloudflare DNS'i hem...