Epey üzerinde yükseliği düşük bu ürün var. Ama galiba 2 veya 4 ısı borusu var. Sizin söylediğinizde 6 var. Ama işlemci giriş seviyesiyse bu da yeter...
Her oyunda mı sorun yaşıyorsunuz? Spesifik bir oyunda mı?
Intel GPU'larda bazı oyunlar sürücü güncellemesi gerekebiliyor. Bizzat Intel'in biraz uğraşması...
Oyun içini geçtim ofis için bile alınmaz. Yakın fiyata Claws'ın mousepadi var. Gündelik işler ve ofiste gayet yeterli. Hatta hikayeli oyunlarda da yeterli...
Ama bu kötü bir şey değil. Sensörü önlüyorsa ortadaki skatezi sökebilirsin, ama skatezi çıkarınca yapışkanını temizleyin. Daha kaliteli atıyorum Artisan...
Bir de bütçen yüksek olduğundan, indirim varken şu ürünü almanı öneririm. Bu ürünü alınca dönüştürücü (belki type-c, type-c 0.5 veya 1 metre kablo lazım...
https://meyergaming.com/epz-q1-pro-dual-cavity-dinamik-suruculu-iem-kulaklik
Bunu alacaksanız KARNE10 kodu ile Meyergaming'den daha uyguna alabilirsiniz...
Bence en düşük 3395 sensörlü bir fare alın. Şu siteden biraz kurcalayın, bazı ürünler ₺1200-1400 falan ama N11, Pazarama vb. kuponları ile ₺1000 civarına...
CS:GO dönemi çok oynardım. CS2 o kadar hırslı oynamıyorum, belki senin dediğin gibi kötüdür.
Eğer bütçen varsa ben IEM tarafına yönelmeni öneririm. KARNE10...
İade edebiliyorsanız edin. O fiyata pahalı ve Claws'ın ben de 3311 sensörlü Crossfire Air kablosuz modeli var. Üstündeki boya çok çabuk attı. Claws'dan...