Bütçen yetiyorsa Wraith üzerinden AKT veya Wraith kendi mousepadleri (kare olanlar ₺1300-1600 arası) öneririm. Hybrid yüzey önerimdir.
Bütçen düşük ve kare...
Sensörü konusunda bir fikrim yok. Pixart 3950 sensörüne benzer değerleri var. Ama diğer özellikleri güzel, hoşunuza gittiyse alınabilir.
1791572465
Kendim...
Beken esports mcusuna para vermem ben ya. Giriş seviyesi ürünlerde iyi anılan bir mcu değil. Yani üst seviye mcusuna da güvenmem. Bu arada belirteyim 3950...
Eva tasarımına benzer ATK Mercury vardı. Büyük ihtimalle de onlara ürettiriyorlar. Tasarım baştan falso o yüzden hiç bulaşmayın. Bu tarz kulaklıkların üst...
Uygulaması falan var mı? Arayüzünden görseller atın. Genelde bu tarz Çin fason üretimlerde benzer ses kartları kullanılıyor. Belki tasarım tarafında uymaz...
Eder, bizim ülkede zaten genel yılbaşı sonrası zamlar yapılır. Hatta devletten laf yememek adına, aslında zamları genele yayıyorlar. Yılbaşı sonrası büyük...
İşlemci L3 önbelleği 6 MB. Yani CS2, Valorant falan düzgün bir FPS almanız zor. Hikayeli oyunlarda da RX580 sürücü, shader hatası falan verir. Indie...
Çocuğumun ilk bilgisayarı bile yapmam o kadar eski ve kötü bana göre. Çevre birimleri ile süslenmiş olduğuna aldanıp almayı düşünmeyin bence. Ederini...