Büyük ihtimalle değil. Türkiye'de biri kuyuya taş atmış, herkes onun peşinden gitmiş gibi duruyor. Aula official site yazınca iki tane farklı site var...
Idefix'de troy kartlara ₺200 kupon var. Ama ₺1000 aşman gerekiyor, macun da lazımsa oradan bir ₺200-300 macun seçip ve Troy kartın yoksa sanal kart veya...
7500F maksimum 95 Watt TDP değerine kadar çıkabiliyormuş. Bu yazılana göre 200Watt TDP sıcaklığa kadar çıkabilen işlemciler için yeterli olduğu yazıyor. Bu...
9600x ve 9060xt 16gb kullanıyorum. Başlarda sorun yaşadım, ilk çıktığı zaman bf6da crash yiyordum driver ile fixlendikten sonra pek kayda değer problem...
Bütçeniz nedir?
Klavye membran, bu fiyatlarda iş görür. Ayrıca daha da ucuz olsun diyorsanız, ses tekerleği ve ekran gereksiz diyebilirim. Ses tekerlekli...
Yeni MW4 çıkacağından, geçen indirimlerde ilk MW1 $5 sattılar. Şimdi de bunu, millet heyecan duysun diye yapıyorlar.
Yeni MW serisi görsel olarak hoş dursa...
Yaşanır, bir de o aparatın kalitesine göre de fark eder. Kaliteli sesi kablo ile alıyorsunuz, aynı internetin kablolu bağlantıda stabil olması gibi. IEM...
Epey üzerinde yükseliği düşük bu ürün var. Ama galiba 2 veya 4 ısı borusu var. Sizin söylediğinizde 6 var. Ama işlemci giriş seviyesiyse bu da yeter...