Chuno

Son etkinlikler Mesajlar Mesajlarının Kategorileri Hakkında

• Chuno
      Chuno, 80-90k Arası Sistem Tavsiyesi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      bu iyidir hocam
    • Chuno
      Chuno, 120.000 TL Bütçe ile Kasa+Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam monitör olarak ise...
    • Chuno
      Chuno, Darboğaz 5070 Ti ve Ryzen 7 7800x3d başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Baba ben çok kısa özetledim dediğin doğru arkada bir arkadaşa daha yardım ediyorum o yüzden kısaca özeltedim arkadaşın anlayabileceği şekilde
    • Chuno
      Chuno, 120.000 TL Bütçe ile Kasa+Monitör Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Baba forum kuralları sana bişey diyemiyorum ama 100k sistem toplayıp lol yayını yapmakta...
    • Chuno
      Chuno, 51000₺'lik Sistem İçin Öneriler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Aynen öyle orta segment pc lere iyi indirimler geliyor ve kesinlikle ayrı ayrı toplayın her sitenin ucuz satmasından kar koya koya ucuza toplarsanız ve...
    • Chuno
      Dostum hangi siteyi önerirsiniz deil zaten bu sitelerin hepsi boş sisteminde bir darboğaz yok şöyle açılayayım 1080p de sistemin işlemcini kullanacak...
    • Chuno
      Bu sitelerin hiçbiri doğru bilgi vermiyor ayrıca darboğaz çok daha geniş bir kavram öyle test yapayım çıkar gibi bir şey deil dostum sisteminde darboğaz yok
    • Chuno
      Chuno, 51000₺'lik Sistem İçin Öneriler başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bu sistem için 55k baya fazla itopya baya fazla kazığa satıyor onu bilin bunu tek başınıza toplamaya kalksanız emin olun 40-45k ya toplarsanız belki...
    • Chuno
      Chuno, Max 70k Sistem Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      İntel işlemciler almak çok mantıklı deil be brom adam ilerde daha iyi bir İşlemciye geçmek istesene elindeki işlemciden hem iyi 15-20k işlemci parası hemde...
    • Chuno
      Kral adamın o 16 gb vram e 23k para ödemesine gerek yok diyorum anlamak istemiyosun galiba Tek kanal ramde stutter ın bir başlangıçıdır adam 300fps alsana...
    • Chuno
      Baba her şey işlemci ve erkan kartı deil onu demek istiyorum adam yayın yapıcam diyor tek slot cl36 ve anakartı ve ssd si kötü olan şeyler öneriyorsun Kasa...
    • Chuno
      Rica ederim şimdiden h.o
    • Chuno
      Sadece lol mu oynican bro 100k bütçe ayırıp dalgamı geçiyon la anlamadım Bide roblox oynadın ne dedin o işe 😂
    • Chuno
      Değil tabii ki kral senin topladığın sistem oyun odaklı fiyat performansı iyi Ama forumda adamlara öneriyorsun ama adamların arayışı biri iş odaklı ai odaklı...
    • Chuno
      Marka olarak gigabyte iyi olur amd expo açarsın ramın mhz değerlerini tam alırsın güzel olur gigabyte anakartda en iyi markadır ve b850 ve b850m modellerine...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,221,837
Üyeler
198,202
Son üye
Redaxx
Geri