Oldukça bilgi paylaşılmış çoğu kısmen doğru. Dediğim gibi ben kullanıcı deneyimimi paylaştım size. Tekrar yazayım; ben kendi kasamda 9800x3d, çocuklarımın...
NVIDIA istiyorsanız RTX 5070 alabilirsiniz, şimdi bunu yazdım diye düşük VRAM karşıtı kesim toplanacak ama 12GB diye tribe girmenize gerek yok 2K da AAA...
Şahsen ben FPS sabitleme taraftarıyım gidebildiği yere kadar gitmesini istemem. 3-5ms düşük alıcam diye hem sistem fazla ısıncak hem ses çıkaracak hemde...
Aynen knk güvenilir :)
Bir kanal çok abonesi var diye veya uzun yıllardır bu işi yapıyor diye güvenilir olduğu anlamına gelmez. Kanalı biraz incelersen...
Nalburdan şu tarz bir vida alarak işinizi çözebilirsiniz, örnek olması açısından orjinal sabitleme vidasını yanınızda götürün ve aldığınız vidanın daha...
Bu kadar yüksek bütçeli bir sistemde 1000W kaliteli bir psu daha iyi olacaktır. 750 850 gibi PSU lara yönelmemenizi tavsiye ederim. Bilgisayar sadece...
Ayrıca şu videoyu da eklemek istiyorum 7800X3D 1080P de %10-20 gibi farklar atarken 2K ve 4K da F/P tarafında rakip sayılmayacak işlemciler karşısında...
hala çok sesli çalışıyor. ama ilginç bir şey var.
bunu kullandıgım zaman normalle dönüyor şuan gördügün ayarlarda normal çalışıyor. programın adı fan control
Delta'nın iç bileşenleri çok yüksek ihtimalle MSI'dan daha üstün. Yalnızca platform eski. ATX 2.4 standartında.
Kabloların renkli olma nedeni delta'nın son...