Almayın hocam ben de stok yok diye almıştım ordan sakın almayın 1 haftadır hiçbir cevap alamıyorum
1781860813
Deneyeyim de hocam çok saçma sorunumuz...
Lian Li Vision Compact kasamın yan cam panelinin menteşesi camdan ayrıldı teknik desteğe yazdım 1 haftadır cevap alamıyorum WhatsApp destek hattını buldum...
Sistemi bugüne kadar hep defaultta kullandım ilk defa fan ayarı yaptım amacım hem sessizliği çok bozmayayım hem de serin çalışsın kasam Lian Li Vision...
önlisans kpss için çalışıyorum diş protez mezunuyum sizce çalışmama değer mi daha önce özel lablara girdim ama memnun kalmadım hiç çok garipler devlette diş...
V4 Proda herhangi bir kronik sorun var mı gıcırdama veya scroll sorunu ona göre alacağım sizce viper v4 proyu mu bekleyeyim yoksa Deathhader alıp geçeyim mi
Merhum deathhader v3 pro dün valorant oynarken hayatını kaybetti maalesef bir anda kapandı içinden gitti yeni mouse arıyorum aklımda yine deathhader v4 pro...
Hocam kesin bilgiyse ona göre alacağım çoğu kişi gelmez diyor ya zaten sitede kılıf 16 dolar sepete ekleyip ilerleyince 40 dolar oluyor acaba tüm işlemleri...