Sen hikayenin başını sonunu karıştırmış gibisin. Ortam yok diyorsun bir şeylerden şikayetçisin de zaten kpss'ye girip memur olunca düzenin de değişmeyecek...
Kanka doğru kadını bulunca doğru sandığın arkadaşlıklarını bitiriyorsun kafan rahatlıyor inan bana 3 yıllık ilişkim var buna dayanaraktan söylüyorum. Doğru...
Sıfır seviyesinde paralarla al satın bir mantığı yok. %100 getirisi olsa bim'de raf dizme parası alıyorsun. Onu da nasıl kazanacaksın meçhul. Tek batışta...
Laptop piyasasından çok haberim yok. Sorduğun için cevap yazayım dedim. Ama şu an zaten 90k'lık bir şey bakıyorsan canın ne isterse onu alabilirsin zaten...
Attıkların abartı bile. Cuda muda gerekmiyor dil bunu kullanabildiğinde. Zaten okulda da gidip kişisel cihazında model çıkartmıyorsun. Kendin böyle bir şey...
Paradontax bence. Üç harflilerden veya diğer zincirlerde satılan markalardan hiçbirinde mantıklı bir içeriğe rastlamadım. Diş macununun içinde tatlandırıcı...
Büyütmekten kasıt bu zaten. Neden yazmadı da şimdi yazdı der falan hâlâ hesap kitap yazıyorsun. Kızı çok sevdiğini söylüyordun geçen gün de. Kız mahalledeki...
Ya hem iştah problemim hemde mide problemlerim olduğu için aslında yavaştan gainer alma fikri aklıma oturmaya başladı yoksa kesinlikle normal beslenmenin...
Gainer'ı üründen ziyade öğün şekli olarak düşünmek lazım. Gainer kullanırken spor yapmalı mıyım sorusu mantıksız. Kalori fazlan varsa spor yapmıyorsan...
Hocam bana böcek, geri zekalı, cehennemde yanacaksın dediğinizde benim açımdan bir şey değişmiyor. Sizin ne düşündüğünüzü de anlamıyorum. Hiçbir yere...