• SultanQQ
      SultanQQ, Kariyer yapamam diye korkuyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sen hikayenin başını sonunu karıştırmış gibisin. Ortam yok diyorsun bir şeylerden şikayetçisin de zaten kpss'ye girip memur olunca düzenin de değişmeyecek...
    • SultanQQ
      SultanQQ, Kariyer yapamam diye korkuyorum başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Daha sınava bile girmemişsin kazanmak çok zor diyorsun bu nece iştir?
    • SultanQQ
      Kanka doğru kadını bulunca doğru sandığın arkadaşlıklarını bitiriyorsun kafan rahatlıyor inan bana 3 yıllık ilişkim var buna dayanaraktan söylüyorum. Doğru...
    • SultanQQ
      SultanQQ, Al-Sat yapmak istiyorum ne yapabilirim başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Sıfır seviyesinde paralarla al satın bir mantığı yok. %100 getirisi olsa bim'de raf dizme parası alıyorsun. Onu da nasıl kazanacaksın meçhul. Tek batışta...
    • SultanQQ
      SultanQQ, İnsanlar sevgili yapınca neden değişiyor ? başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Niye değişmesin?
    • SultanQQ
      c vitamini için 200gr şeker alırkene
    • SultanQQ
      SultanQQ, Mühendislik İçin Laptop Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Laptop piyasasından çok haberim yok. Sorduğun için cevap yazayım dedim. Ama şu an zaten 90k'lık bir şey bakıyorsan canın ne isterse onu alabilirsin zaten...
    • SultanQQ
      SultanQQ, Mühendislik İçin Laptop Önerisi başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Attıkların abartı bile. Cuda muda gerekmiyor dil bunu kullanabildiğinde. Zaten okulda da gidip kişisel cihazında model çıkartmıyorsun. Kendin böyle bir şey...
    • SultanQQ
      Paradontax bence. Üç harflilerden veya diğer zincirlerde satılan markalardan hiçbirinde mantıklı bir içeriğe rastlamadım. Diş macununun içinde tatlandırıcı...
    • SultanQQ
      dostum evet bir insan genellikle doğduğu yerde hangi din etkiliyse genellikle o din üzerine ölüyor fakat dediğim gibi,insan hür iradeyle dinini...
    • SultanQQ
      SultanQQ, --------- başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Büyütmekten kasıt bu zaten. Neden yazmadı da şimdi yazdı der falan hâlâ hesap kitap yazıyorsun. Kızı çok sevdiğini söylüyordun geçen gün de. Kız mahalledeki...
    • SultanQQ
      Ya hem iştah problemim hemde mide problemlerim olduğu için aslında yavaştan gainer alma fikri aklıma oturmaya başladı yoksa kesinlikle normal beslenmenin...
    • SultanQQ
      SultanQQ, Gainer önerir misiniz başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Gainer'ı üründen ziyade öğün şekli olarak düşünmek lazım. Gainer kullanırken spor yapmalı mıyım sorusu mantıksız. Kalori fazlan varsa spor yapmıyorsan...
    • SultanQQ
      SultanQQ, --------- başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Orasını anladım onu demiyorum. Numarasını bildiğin de biliyorum zaten. Diyorum ki diğer kız üzerinden seni sordu diye kulağına gittiğinde ne olacak...
    • SultanQQ
      SultanQQ, Kuranda hırsızlık yapmanın cezası başlıklı konuya bir mesaj yazdı.
      Hocam bana böcek, geri zekalı, cehennemde yanacaksın dediğinizde benim açımdan bir şey değişmiyor. Sizin ne düşündüğünüzü de anlamıyorum. Hiçbir yere...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...
  • Yükleniyor...

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,639
Üyeler
187,538
Son üye
Enes57
Geri