Neden her cevabının altında O arkadaşı etiketliyorsun? Senin kendi fikirlerin yok mu birader. çaycı Hüseyinin yanındaki Şükrü gibi sürekli bir yancı...
işte bu, işte olması gereken işte aranan seviye. bak akıllı adamın hali ortada
yazdıklarımı baştan beri okuyabilirsiniz.
3 pre gelmiş yaptıkları şey...
Evet devam :) 1vs3 atıyorum siz bi 3 kişi daha çağırın bence çünkü mors oldukça olmaya devam ediyosunuz iştahlısınız doymuyosunuz :D yazdıklarımın hepsi...
güzel, en azından bilen biri olması iyi daha mutlu eder partneri. sen başkasına yaptır o işi ben kendim yapmayı tercih ediyorum :)
işkembeden sallamıyosan...
o öyle kardeşim. hiçbir konuda kendi fikri veya bir cevabı yok, okuma kabiliyeti de yok bikaç sayfa önceki yazışmalarda birden fazla kez kanıtladım. sadece...
Müsade buyrun, ekleme yapayım. ilk alan kusurlu dedi geri gönderdi sonrasında alanlar da aynı şekilde, yani alanların çoğu sorun yaşadı iade edicem geri...
Aoc sevdiğimden değil onu belirteyim diye yazmışım yani yerine bunu öneririm gibi bi kıyaslama değil okuyanlar mevzuyu anlamış
ama sizin gibi okumayı...
anladım. idefixix kendisinin sattığı monitör olmuyorya genelde, o ürünü yine incehesap satıyor idefix üzerinden onu demek istedim.
sorun çıkaran incehesap...
Merhaba hocam kusura bakma haddime değil, ama en baştan beri yazdıklarımı şu an bizzat yaşıyorsun. @Xeno34 ne diyecek merak ediyorum diye yazmışım. ne...
Benim söylediğimin tam karşılığını bulmuşsun. tam benim yazdığımı anlatıyor görsel. ki zaten arkadaş da cevap vermiş anlatmak istediğimi anlamış ve hak...