sonunda yeni sistem parçalarımı tamamaldım, nasipse akşam kurup windowsu kuracağım. Windowsu kurduktan sonra etkinleştirme için hangi keyi önerirsiniz...
@Schete bu testte vram sıcaklıkları aşırı artmış windforcenin, eğer solid sff testte gösterildiği gibiyse on numara kartmış bakalım kart gelsin aynı testi...
Sıcaklık işinde çok fazla dış etken var anladığım kadarıyla
Şu incelemede gigabyte ile kıyaslanmış ortalama 66 67 derecelerde kart. birisi 75 üstü diyor...
Korede %30 zam gelmiş bile Nvidia tarafına Asya'da genel %20, AMD tarafına da şuan için %10 konuşuluyor. Fakat Hardware Unboxed %40 lara çıkmasını bekliyor...
Valla çinde zam olmuş orda şu olmuş zam gelecekmiş diye diye millet napcağını şaşırdı hocam ben de şaşıranlardan biriyim. bir daha 50nin altını göremem diye...
Sff olmasının önemi yok, 5k serisinin undervolt için yeterince kapasitesi var ve serin çalışacaktır her türlü. Power limit %85e çekildiğinde yeterli...
5070ti için sff olması kafaya takılacak bişey değil, kasanın hava akışı kötü değilse keyfine bak, zaten undervolt konusunda rtx 5000 serisi çok başarılı
Valla aldım geçtim, ay oldu kampanya vs bekliyoruz üstüne bir de zamn geliyor. Herkese yorumları için teşekkürler, bankkart ile 50bin lira üzeri alışverişe...
Bankkarta 3 taksit oluyor bir de kampanya var benim kart özelinde, 50bin lira üzeri elektronik harcamaya 3bin puan veriyor. 53bin liralık zotac ın OC...
ya bişey sorcam bunlardan biri 53bin biri 49 bin diyor 4 bin lira farka değer mi acaba? Basit adamım üst ayarda cyperpunk falan oynarım bi de lol atarım...