:D Prison break, Breaking bad, Vikings, Marvel , Daredevil, (The Boys 3. Sezon yeni çıktı sırayla atıyorum) olası bir internet kesintisi durumunda aranacak...
Kesinlikle, lian li kasalarda kablolaması baya iyi oluyor. Fakat standart psu kadar geniş uyumluluğu yok. Gene çoğuna uyuyorda bazı kasalarda hdd kısmını...
Kötü laptop değil, sadece indirim değil yoksa alınır ihtiyaca göre. Mesela o işlemcide kullanabileceği en kötü ram seçmişler ddr4 3200mhz, ddr5 4800mhz bile...
Valla günde 5 kere öne çıkarma hakkı var :D ara ara öne çıkartıyorum :) Çok fazla mağdur olan var gördünüzmü o kişileri etiketleyebilisiniz. Ne kadar fazla...
Valla "render için" çok fazla sayarımda kişinin tam kullanımını bilmiyorum, yanlış yönlendirme olur. Keyfi editler yapan biriyse zaten fazla fazla ne alsa...
After effects'de yüksek efektli işlerle uğraşıyorsa 32 ram yer yer tıkanabilir, işlemci bütçesi ram'e kaydırılabilir. Yoksa işlemciden kısmaya gerek yok...
Premiere ile photoshop'ta önemli şeyler nvidia. After effects daha farklı nasıl çalışıyorsun ve ne yapıyorsun ? Sen çok profesyonel işler yapmayacaksın...