1.6 bişey değil b-die için. Ben 1.55 e kadar denedim bi dönem ama ne yaptı etti “fazla voltaj”dan hatalar aldım bi tomar 😃 bide bazı şeyler voltajdan...
Gençler cidden koyun gibi bi şeyi devam ettiriyorsunuz kendi fikriniz yok ya çıldırtırsınız insanı, ben diyorum ki bu lanet oyunda ekran kartınız çok güçlü...
Sorun işlemci. Valorant ve Ryzen 5600 ile bu FPS değerleriyle konu açan bir milyonuncu kişisin. Hepsinin ortak noktası güçlü GPU ve yanındaki R5 5600...
Brom sorun tamamen oyun motorunun ekran kartının gücünü kullanamaması, dediğim gibi sadece valorant oynuyorsan bir tık daha düşük gpu ile sağlam FPS alırsın...
5600 kullanırken GTX 680 ile 500 600 karede yayın yapıyordum 1080Ti ile 250 300 kare anca alabiliyordum. Ayrıca drop yersin falan da demedim nette video...
Bu darboğaz ile alakalı olamaz. Darboğaz olduğu zaman işlemci bazlı oyunlarda fps drop yiyeceksiniz gibi bir durum yok. Sen ryzen 5 5600 e ister 5090 tak...
Aga sen bu mesajı oku istediğini alacaksın millet kavgaya tutuşmuş ben sana özetleyeyim.
Akım korumalı priz seni yüksek akımdan korur mesela yıldırım...