9070 xt donanımsal fsr ye sahip. Aynı nvidia gibi. 7900xtx gibi kartları artık 9070 xt varken almaya gerek kalmadı. Eğer o da bu donanıma sahip olsa...
Arkadaşlar 5070 ti ile oynuyorum. Performance 4x modunda oynuyorum. Path tracing açınca otomatik olarak rr de açılıyor. Rr açılınca ara sahne arka planının...
görüntü bozulamalarınında bir sebebini buldum. ben dlss swaper üzerinden kare oluşturmayı preset b ye çekmiştim. oyun otomatik preset a kullanıyor. ben...
sebebi dlss ray recontruction. dlss rr açınca dlss preset giremiyorum. ama onun yerine karıncalanma giderici ayarına aldığımda ise kare üretmeyi kapatıyor...
iyi de benim takıldığım nokta o değil işte benim takıldığım dlss 4.5 çalışmıyor. aynı şekil pragmata yı da 4x te bitirdim onda bütün teknolojiler kusursuz...
Zotac solid sff 5070 ti
Asus rog ryujin iii 240 LCD Liquid Cooling
Asus rog strix 850w PSU
Asus rog strix xg32ucds 4K OLED
Asus tuf b450m pro
Asus tuf gt301...
RTX 5070 Ti Bazı Oyunlarda DLSS Preset Değişmeme Sorunu
Arkadaşlar selam, RTX 5070 Ti kullanıyorum. Bazı oyunlarda DLSS preset (önayarlarını) dilediğim...
ya kısaca 5070 2k, 5070 ti ile 4k oynarsın. oynadığım oyunlardan örnek vereyim. aldığımdan beri bitirdiğim oyunlar; rdr2, pragmata, doom eternal, cyberpunk...
sorunum başlıktaki gibi. oyuna giriyorum alt r basıyorum istatistikler açılmıyor. alt z basıyorum aşşağı atıyor. masaüstünde istatistikler geliyor ama oyuna...
Şunu farkettim normal yürürken takılma olmuyor. At sürerken oluyor takılma. Aynı şeyi forza 6 da da yaşadım ama 6 da bu kadar takılma yaşamıyordum. Forza 4...