Soulchill Uygulamasından Gelen Mesajlar Bot Mu ? Gerçek Kişiler Varmı Nasıl Anlarım ?

XPCX

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
562
Merhaba arkadaşlar Soul Chill uygulamasını kurdum acaba gelen mesajlar bot mu ? Gerçek kişiler varmı nasıl anlarım ? bu arada şantaj olayları çok duydum soul chill ile alakalı nasıl önlemler alabilirim ?

Hepsi bot o uygulamaların hiç birisinde gerçek insan yok. Ayırt edebileceğin bir şey yok çünkü mesaj atanların hepsi bot.

• Muhteşem
Reaksiyonlar: XPCX
Hepsi bot o uygulamaların hiç birisinde gerçek insan yok. Ayırt edebileceğin bir şey yok çünkü mesaj atanların hepsi bot.
Dimi ya kıza mesaj atıyorum ben soru soruyorum o gene aynı şeyleri yazıyor benim yazdıklarımı da yazıyor papağan gibi dedim en sonda cevap aşamasına mı geçsek artık asdfsdafgsadgsadfsadfas
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

@ekmek17. bu arada 1-2 kişiyle sesli konuştum denk geldi öyle acaba onlarda yapay zeka olabilir mi ? yapay zeka ses olarak koymuşmudur dicemde o kadarda değil çünkü ne desem normal bir gülüş falan oluyordu yapay zeka gülüşünü tanıyorum o kadarda geri kalmadık :ROFLMAO: asdfadsfasdfdsafgasdg

@ekmek17. Peki sesli konuşanlar onlarda yapay zekayla mı yaptılar acaba ? Merak etmedim değil çünkü bu fakelerle mesajlaştığımda diyorlardı arıyim mi arayabilirsin diyordum bir bakıyorum 2-3 dakika sonra engellemiş oluyorlar beni 😂

@ekmek17. Peki sesli konuşanlar onlarda yapay zekayla mı yaptılar acaba ? Merak etmedim değil çünkü bu fakelerle mesajlaştığımda diyorlardı arıyim mi arayabilirsin diyordum bir bakıyorum 2-3 dakika sonra engellemiş oluyorlar beni 😂
Para yatırman için yapıyorlar işte para atıncaya kadar mesaj atarlar

• Hahaha
Reaksiyonlar: XPCX
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,237,234
Üyeler
202,234
Son üye
Jack751