Acer Nitro V16 NH.QRVEY.004-32 Ryzen 5 8645HS 16 AI TOPS 32GB 512GB SSD RTX4050-6GB Dos 165Hz 16'' tercih ettim hocam bugün ofise geldi henüz inceleyemedim...
Genelde 2D çizimlerin renderi GPU'yla çok ilgili değil. 3D Renderlar için ise gamegarajdan rtx5070'li sağlam işlemcili bir bilgisayar aldım. Bu sebeple...
Şu anda sipariş vermem gerekiyor. Son olarak buna karar kıldım ama yine de ddr4 olması beni kuşkulandırdı. Sizce Thinkpad E16 yerine tercih edebileceğim bir...
Sırf markadan ötürü ssd ve ram'e daha sonra ekstra para vererek ekran kartı düşürüp daha düşük ram , ssd , çekirdekli bir ürünü daha fazla paraya akli...
1. için neden bu bilgisayarı önerdiniz? Fiyat 65k bandında olmasına rağmen çekirdek sayısı az, ekran kartı düşük, ram'i 16gb gibi gibi. İyi olduğu tek nokta...
Anladım, zaten interneti yapay zeka eşliğinde detaylı taradığım zaman genelde 4080 'li sistemler çıkartıyor. Bence güncel kalmak en iyisi. Bu sebeple C1 'İ...
merhaba markanın güvenilirliği hakkında pek bilgim yok hatta az önce o konuda bir soru açtım ama eğer alırsanız ilk laptop için linktekini de bi gözden...
Herkese merhaba üniversiteye yerleştim ve mühendislik okuyacağım bunun için 75000₺ ye kadar alınacak en mantıklı laptopu arıyorum kendi araştırmalarıma göre...
Merhaba arkadaşlar forumda daha önce bir dost tavsiye ettiği için sepetime eklediğim ürünleri yarın sipariş veriyorum.
1- Game Garaj Slayer X7T-5070 C2...