Normal değil hocam. Normalleştirmek hoşumuza gidiyor. Fiyat/performans olduğu için kimse ayıplı ürün olduğunu kabullenmiyor kolay kolay. Bir de iade kabul...
Coilwhine olan ekran kartı ayıplı üründür. Markalar istediği kadar savunsun. Eğer 0 coilwhine sesi olan kart varsa, ki var. 2 arkadaşımda 9070xt pulse var...
cok tesekkurler valla hocam fıkrımı cok degıstıren bır yorum oldu acıkcası bencede almısken ıyısı olsun sonucta her zaman almıyoruz ılerıyıde dusunmek lazım...
O kadar net bir yorum ki. %100 katılıyorum. Hayatı boyunca Nvidia kullanmamış biri o yazılımsal rahatlığın tadını bilemez. Günün sonunda sadece oyun...
Kankam samimi konuşayım, forumlardaki AMD kitlesinin gerçek hayatta bir karşılığı yok. Steam ekran kartı verileri ortada. Her yerde AMD övülüyor ama listede...
Aradaki fiyat farkını çok zorlanmadan verebilecek durumun varsa Nvidia al geç çok düşünmeye gerek yok. Beni gerçekten zorlayacak diyorsan AMD ye şans...
hazır sistemde rami ve anakartı dandik koyuyorlar. gereksiz tuzak şu an. yerinde olsam amazon üzerinden en az 7800x3d ile toplamaya çalışırdım. 9 taksit...
Aynı soruyu 1 AYDIR kendime soruyorum. Hatta hepsiburada satıcılı sapphire 9070xt pulse aldım 7 haziranda. geldi. DDU ile 4060 ti driver falan kaldırdım...
HDMI kablosundan kaynaklı olabilir. Kalitesiz ve uzun bir şey taktıysan ondan olabilir. Desteklediği HDMI sürümünü bulup en uygun olanını sipariş ederdim...