asdasdasds
80+
- Reaksiyon skoru
- 140
Ramler nasıl kesin a-die oluyor? Benim mi bilgi eksiğim var?
patriot biraz karışık a die h die bisürü söylem var, ben kendim kontrol etme fırsatı bulamadım. Bir de ayrı ayrı alınıyor falan, ben goodram kit varken ayrı ayrı almazdım. Goodram A die ama o yüzden baştaki tercihi değiştirmeye gerek yok.Ramler nasıl kesin a-die oluyor? Benim mi bilgi eksiğim var?
2 farklı patriot ram aldım a-die denk getiremedim ondan dolayı yazdım.patriot biraz karışık a die h die bisürü söylem var, ben kendim kontrol etme fırsatı bulamadım. Bir de ayrı ayrı alınıyor falan, ben goodram kit varken ayrı ayrı almazdım. Goodram A die ama o yüzden baştaki tercihi değiştirmeye gerek yok.
Ne çıktı hocam ikisi aynı olsa bari2 farklı patriot ram aldım a-die denk getiremedim ondan dolayı yazdım.
Soğutuc gereksiz enermax liqmafuxla yeter ssd gen 5 olduğunda nabcan gen4 düşür oyun için gayet yeterli anakart gereksiz pahalı b850m aorus elite wifi al tebilonda 10k ramleri de 1k kaar için 2 tanede patirot al geteksiz phalao kasa olmuşMerhaba arkadaşlar. Arkadaşa sistem diziyorum. Ben bu şekilde tercih ettim. Sizin de işinize yarar diye paylaşmak istedim. İyi forumlar.
Paylaşılan sistem · FakPrays
8 parçalık bir sistem. Fiyatlar her açılışta yeniden okunur.fakprays.com
Alıntıyı görüntüle
2 farklı kit aldım aynı çıktılar ama m-die çıktılar. Ram aldım aldığım fiyatı düştü tekrar aldım tekrar düştü diye diye en son 3. kez aldığım kiti kullanıyorum şansıma da a-die çıktı.Ne çıktı hocam ikisi aynı olsa bari
b850 tomahawk kronik almayin yaMerhaba arkadaşlar. Arkadaşa sistem diziyorum. Ben bu şekilde tercih ettim. Sizin de işinize yarar diye paylaşmak istedim. İyi forumlar.
Paylaşılan sistem · FakPrays
8 parçalık bir sistem. Fiyatlar her açılışta yeniden okunur.fakprays.com
Alıntıyı görüntüle