130k Sistem Arayanlara - Eylül 2026

Ramler nasıl kesin a-die oluyor? Benim mi bilgi eksiğim var?
patriot biraz karışık a die h die bisürü söylem var, ben kendim kontrol etme fırsatı bulamadım. Bir de ayrı ayrı alınıyor falan, ben goodram kit varken ayrı ayrı almazdım. Goodram A die ama o yüzden baştaki tercihi değiştirmeye gerek yok.

patriot biraz karışık a die h die bisürü söylem var, ben kendim kontrol etme fırsatı bulamadım. Bir de ayrı ayrı alınıyor falan, ben goodram kit varken ayrı ayrı almazdım. Goodram A die ama o yüzden baştaki tercihi değiştirmeye gerek yok.
2 farklı patriot ram aldım a-die denk getiremedim ondan dolayı yazdım.

Merhaba arkadaşlar. Arkadaşa sistem diziyorum. Ben bu şekilde tercih ettim. Sizin de işinize yarar diye paylaşmak istedim. İyi forumlar.

Alıntıyı görüntüle
Soğutuc gereksiz enermax liqmafuxla yeter ssd gen 5 olduğunda nabcan gen4 düşür oyun için gayet yeterli anakart gereksiz pahalı b850m aorus elite wifi al tebilonda 10k ramleri de 1k kaar için 2 tanede patirot al geteksiz phalao kasa olmuş

Ne çıktı hocam ikisi aynı olsa bari
2 farklı kit aldım aynı çıktılar ama m-die çıktılar. Ram aldım aldığım fiyatı düştü tekrar aldım tekrar düştü diye diye en son 3. kez aldığım kiti kullanıyorum şansıma da a-die çıktı.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Ama dediğim gibi a-die kovalamak mantıksız fiyatı ucuz geldi diye bu döngüye girdim ben.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,238,607
Üyeler
202,663
Son üye
erdemmertt
Geri