kasayı bi özenle dizdim gösteriş için şimdi yüzüne bile bakmıyorum uzun vadeli oynayacaksan bence 7700xt al kalan para ile işlemcini ve ramını yükselt sana...
estf ne demek burayı bilgi alışverişine kullanıyoruz. İşlemci 9800x3d gelicek ramlerimde lexar 6400mhz 16x2 beyaz rgb daha fazlası benim için abartı msi...
valla 4bin saatim var 2016 tan beri ps4 ps5 pc oynadım zamanında en üst lig dia iken ulaştım güncel hala dia civarlarındayım ama oyunda ilk defa görüp...
diğer parçaları şuan yapabileceğim kadar yaptım her şey içime sindi ve güzel seviyelerde işlemci bir süre 7700x kalıcak onu yurtdışından gelecek işlemciyle...
1080p oynuyorum hocam 4k filan lazım değil ama bakacağom
1782278836
bf6 oynamıyorum. 17 ye bulmaya çalışırım ama güzel model arıyorum denk gelir mi bilmiyorum
Merhaba asus tuf veya nitro+ 7800xt almayı düşünüyorum işlemcim 7700x ve 1080p de kullanıyorum cs2 r6 oyuncusuyum 1440p yüksek hz monitörler pahalı ve...
Boş görünmesi gerçekten boş olduğu anlamına gelmiyor. NTFS dosya sistemi herhangi bir şey silindiğinde tamamen silmez çünkü birsey silmek demek o boyuttaki...