Öncelikle geçmiş olsun ama ehliyetsiz araç kullanıyosun, üstüne aracın sigortası yok yaptığın şeyin izahı yok vallahi. Yine de burada ehliyetin, sigortan...
Battlefield Battle Royale modu Battlefield REDSEC resmi olarak duyuruldu!
Yarın Battlefield 6'ya gelecek olan sezon 1 güncellemesi ile Battle Royale modu...
Selamlar, Beast R75 HE Pro 8k modelini AŞŞŞŞIRI GERÇEK GÖRÜŞLER DOĞRULTUSUNDA beraber inceleyelim.
Beast eSpor üzerinde lansmana özel 2949₺
Öncelikle şu...
Bir alttaki yorumda güzel özetlemiş. Bunlar giriş seviye motorlar. En büyük özellikleri yürür olması ama başlangıç motoru olarak bence idealler. İlk motorun...
Hawk, koltuk alırken ilk tercihlerimden biriydi, araştırmalarım sonucunda oturak kısmının sert olduğunu öğrendim ve şansımı xDrive 15li plustan yana...
Tutuş dediğin şeyin motorla pek bir alakası yokki. Senin kullanım şekline ve lastiğine bakar. tabii ki elektronik destekler yardımcı olur ama senin alacağın...
Yatıyor bende var, 60 derece falan sanırım ve xdrive fırtınamdan çok daha rahat ama sağlamlık açısından evet oyuncu koltukları kadar değil. Dediğim gibi...
Senin bileceğin iş o zaman. Yatırayım, ayağımı uzatayım, yatayım koltuğun üstünde diyosan al ona göre de yastık koyup bi şey koyup ayarlarsın. Öbür türlü...
Sırt ayarı yapmana gerek yok ofis koltuğunda, ne kadar yaslanırsan ona göre şekil alıyor. Oyuncu koltuklarına göre daha sağlıklı sırt boyun açısından...
Ben de alalı daha 1 hafta falan oldu. Geçtiğimiz cuma günü incehesap inidiriminden aldım 7000TL'e. Bu cuma günü de 6700TL'e düşmüştü. Vallahi iade alsalar...