Hahahaa, bilemiyorum vallahi. Yıllardır kullanıyorum ne beyaz t-shirtlerimde ne de gömleklerimde renk yaptı. Çok kaliteli bi marka ilk kez denedikten sonra...
3 yıldır old spice kullanıyorum stick deodorant hiç denk gelmedim ben. Ayrıca old spice whitewater var rengi geçiyorsa mavi olanlarınının, whitewater da...
Ben bunu ilk aldığımda çok beğendim. 2 yıl falan kullandım. Ne koku ne ter 0. Sonra değişti etkisi elbiselerde leke yapmaya başladı değince birde beklediğim...
Japon-Alman gibi motor almayacaksan hiç bulaşma Türk'e, Hintlisine direkt Çinli CFmoto al geç. Onu da geçtim 210-230 arasına 2x.xxx kilometre MT-25 dolu. Ne...
Öncelikle geçmiş olsun ama ehliyetsiz araç kullanıyosun, üstüne aracın sigortası yok yaptığın şeyin izahı yok vallahi. Yine de burada ehliyetin, sigortan...
Battlefield Battle Royale modu Battlefield REDSEC resmi olarak duyuruldu!
Yarın Battlefield 6'ya gelecek olan sezon 1 güncellemesi ile Battle Royale modu...
Selamlar, Beast R75 HE Pro 8k modelini AŞŞŞŞIRI GERÇEK GÖRÜŞLER DOĞRULTUSUNDA beraber inceleyelim.
Beast eSpor üzerinde lansmana özel 2949₺
Öncelikle şu...
Bir alttaki yorumda güzel özetlemiş. Bunlar giriş seviye motorlar. En büyük özellikleri yürür olması ama başlangıç motoru olarak bence idealler. İlk motorun...
Hawk, koltuk alırken ilk tercihlerimden biriydi, araştırmalarım sonucunda oturak kısmının sert olduğunu öğrendim ve şansımı xDrive 15li plustan yana...