Şimdi 40 pro değilde yd 40 premier kullanıcısı olarak yorumum kesinlikle alınır hızlı performansı vs de gayet iyi tek sorunu var ilk aldığımda mükemmel olan...
Tokatta yaşıyorum kanka ankarada da değil sinav günü gidicem zaten ama sınav bir gün sürmez unide orgunde ki arkadaşlarımın sınavı bir iki hafta sürüyordu...
Peki ne yaparız hocam ben sınavlar da online diye yazdım basa direk sınavlar kampüste imiş ve kalacak yer vs yok senede 30 gün olsa sınav işi günlük...
Selamlar, Ankara üniversitesinde uzaktan eğitim geldi. Şimdi bazılarınız zaten uzaktan eğitim KYK ne yapacaksin diyebilir. Sınav dönemleri üniversitenin...
A101 den hafta sonu 119TL ye aldım 200ml bence daha iyi bir tercih olabilir
1787220794
hala indirim gözüküyor yakınınızdaki mağazada varsa yapisin bence...
Dostlar herkese selamlar beni bilen bilir nerde ne yapacağı pek belli olmayan biriyim en son giyim markası kuruyorduk şimdi durum vaziyet bu şimdi konumuza...
Şimdi beslenme düzeni oturmamış ya bu kişinin ilaca giriyor ise bu kişi öyle yada böyle düzeltmek de zorunda
1782431222
Kanka ben kendime ve çevremde kaç...
Kanka doktorlar kür planlaması yapmayı bilmez kür planlamasını alanında bilgili vücut geliştirme sporcuları ve kullanıp tecrübe eden eksi + bir sürü şey...