Eeee niye sadece amd driveri hatalı diye algı yapıyosun.
16 pin yani yeni pin girişi yüzünden yanıyor. Nvdia'nın bütün kartlarında bu girişten var. Yani...
Hocam mesajımı okuduysanız ben sorun yaşamadım yazdım undervolt denemeleri yaparken wattman hatası verdiği oldu oda voltajla alakalı bence amd kartlar direk...
Çok seçenek yok hepsi birbirinin benzeri. G65b fark yaratıyor içlerinde o yüzden al geç demek istemiştim. Digerleri IPS 'de ıps başka bir şey yok ki...
Bak olay bu kadar basit g65b samsung alacaksın. ufak tefek sorun hepsinde var görmezden gel. daha dogrusu umursama ugraştıgına deymez. üretimde hepsinde...
Kanka bende de 9800x3d 9070xt var benim de bütçem olsaydı 5080 istiyordum ama bende bunu aldım ve hiçbir değişik ayar yapmadım ve bir sıkıntı yaşamadım...
Çok fazla genelleme yapılıyor ancak en az amd kartlar ile sorun yaşayan insan kadar nvidia kartlar ile sorun yaşayan ve konu açanda var gerek reddit gerek...
Eski pin girişli amd kartları tercih edin. 8 pinli yani. 16 pinli kartları tercih etmiyorum. tamamen güven meselesi ve kendi kişisel düşüncemi paylaştım.
Dostum arkadaş alışmış yüksek fiyattan satın almaya.
Basit örnek verdim. Halkı kazıklayanlar; 50-60 dolarlık ürün ülkemizde 135 dolara satılıyor. 25...