Hepsi aynı IPS. İçerisindeki panelin kalitesi farklı oldugu için frimalar böyle isimler uyduruyor. Yani panelin kalitesini bilmen lazım ve ona göre satın...
ahahahah kör cahile bak beynine oksijen gitmiyor yemin ediyorum. Allah anana babana sabır versin.
Kullanım seneryona göre tabii ki monitör seçersin ama...
Arkadaşlar benim sistemim var fakat artık valorantta fps düşüklügü yaşıyorum bu durumu nasıl sistem parçalarını güncelleyerek tekrar yükseltirim ben 1000...
Fenerbahçe yapısı sivas gs maçında tescillenmiştir bu takım hak ligde olmasa avrupada takımlarımız daha başarılı olur bütün ligi karıştıran bu fenerbahçe...
Dünyanın en pahalı ülkesi Türkiye oldu soyuluyoruz. İndirim namına 1 tane ürün görmedim kazık fiyatı biraz indirmekten başka bir şey yapmadı hiç bir frima o...
Ghosting olmayan va panel bulursan onu tavsiye ederim. Va panelin artısı 3000:1 kontrast, ve iyi bir siyah sahne performansı olması. IPS panel outlast tarzı...
uzun uğraşlar sonucu alabildim iade kodunu amazonda kadın temsilciler çok sallıyor onu farkettim bu sefer bi erkek çıktı 2 dakika sonra iade kodu verdi