Troy kartla steamdan sanal kart açıp bir şeyler alıyordum. Artık onuda alamıyorum banka engelliyor. Platformlar engellemese troy'un kendisi engelliyor. 😂
Bu video'yu izlerseniz teknoloji hatası ve çözümü olmadıgını görürsünüz. En azından geçici çözüm olabilir uzun vadede kartların ömrü ne olur bilmiyoruz.
Nvidia oyunlar için geforce now satmayı planlıyor. Nvidia'nın elinde olsa AMD'yi batırır. Geforcenow satarak dünyayı kölesi gibi kendine baglar. Ekran kartı...
Merhaba arkadaşlar. The last of us'ı bitirmemin üzerinden hatrı sayılır bir süre geçti. PC'ye ilk çıktığında oynayıp bitirmiştim. Ancak şu zamanlarda...
zenginler ne yaparsa yapsın sen panik yapmayacak ve sabırlı olacaksan sıkıntı yok. Bitcoin 60k dolardan birden 15k dolara dustugunde kahvede dayının bırı...
YTD valla altın gumus alırsan en az 1-3 sene arası beklemen gerekir. Ona göre bilde al. Bitcoin bir ara 70-80k dolardan 15k dolara dusmustu. şimdi yine...
YTD Gumus al bıraz dıcektım öylee böyle artmamıs o ne öyle ya. Altın cok artınca galiba millet gumuse saldırmış. Altın şu dunyanın karışıklıgında hıc...