Hocam millet bu piyasada nakit bulundurmak için ( ya bıç alacak ya kırmızı skin alacak(anlık yükselme ve düşmelerden faydalananlar)) elinde ne varsa satıyorlar
Hocam şöyle düşün, bıç alma hevesi olan biri, elinde kasa var, bıçın fiyatı düşünce onu almak için kasa satıyor. böyle anlarda işlem yapmak isteyenler...
haftayadan sonra belli olmaz. Her tarafı kirli görüntüsü bile hoş olmayan bıçaklar bile 100-120$ dı. onların hakkı 15-25$ arası bence. önceden sırf bıçağım...
Arkadaşlar bu arada şöyle bir bilgi vereyim. Kırmızı skinler uçtu bıç ve eldivenler çakıldı. Ama asıl mesele şu, kırmızı dışındaki skinlerin de fiyatları...
Böyle büyük ve radikal bir kararı çokça düşünmüşlerdir diye düşünüyorum. Piyasanın böyle olacağını da düşünmüşlerdir. Koskoca valve neden böyle bir şey...
eskiden sd kart desteği vardı ne güzel yüksek depolamalı şekilde kullanıyorduk. Şimdi o yok o yüzden s26 alacaksam 512 gb almayı düşüyorum. Tanıdığım şöyle...
Ben s10e kullanıyorum. S23 den beri pek bir fark yok genel olarak sadece iyileştirme olarak geliştirmeler var (ai hariç) ondan dolayı ben s26 bekliyorum...
Knk özetlesene neyle ilgili olduğunu ona göre insanlar izlesin 1 saat sonuçta az değil
1760628314
Arkadaş dünyanın düz olduğunu mu iddia ediyormuş kısaca...
Anakart modelini youtube a yazıp nasıl overclock ayarlarına gittiğine bakabilirsin. Ardından İşlemcini yazıp bu işlemciye uygun görülen volt ve frekans...
https://digiturk.com.tc/digiturk-milli-egitim-bakanligi-personeli-kampanyasi-firsati
Normalde digiturk sayfası sonu .tr ile bitiyor burası .tc ile bitiyor...