Ekran resminde gördüğünüz bilgisayarı 6 gündür kullanıyorum. 4-5 gündür gerek youtube de video izlerken gerek oyun oynarken günde bir veya iki kez kasmalar...
Ventus çöp diyenler gelmeden söyleyeyim, başlarım ventusunuza RTX 4060 bu ne kadar ısınabilir en fazla, ezberden konuşmayın. Fiyat çok güzel duruyor ama...
Sistemi açtığımda VGA ışığı yanmıyor fakat bilgisayarı '' YENİDEN BAŞLAT '' yaptığımda VGA ışığı yanıyor. Bunun sebebi yeniden başlattığında bios kısmına...
Hangi kredi kartını kullanıyorsunuz ? İşlemci 7500f veya 7600 düşülmeli, ekran kartı inno3d twinx2 yapılmalı. Birde ram daha ucuz bir şey seçilebilir...
Hocam artık satın aldım dediğiniz gibi işlemciler arasında %10-12 fark oynasa da almışken alayım dedim. Ram için de aynı şekilde CL 32 6400 Mhz çok tatlı...
taksitle bu fiyatlar normal peşin ne kadar o önemli. ve sistem son derece iyi, işlemci olsun ekran kartı ve anakart seni uzun süre götürür hayırlı olsun.
Aldım artık iyisiyle kötüsüyle kullanacağız. Peşin 6 taksit olmasa zaten bu fiyatlara çıkmam mümkün değildi. Ryzen 5 7500F + 4070 li sisteme 42-43 k civarı...
Hocam bütçe olarak bu kadar fazla verebiliyorsanız 4070 SUPER almamanızı öneririm. İşin ehli arkadaşlara bir sorun isterseniz. Yine bu bütçeye 1TB M2 SSD az...