Dareu a950 pro 4k kullanıyorum hafif güzel mouse ama alan garanti dışı olarak baksın derim. Connectgameden almıştım ben gerçi ama aynı mdıır bilmiyorum...
Valla mouse aldım connectgame'den bu arada ikisi aynı diyebiliyorum garantiye gönderesiye kadar canım çıktı :) neyse gönderdik bitti etti yaptılar soketi...
Doğru söylüyor arkadaş jumbum güvenilir değil. Çok basit bir ürün olan termal macun sipariş etmiştim ve stoktaydı yani teslimat zamanı 1-2 gün içinde...
Hocam müşterileriniz ile yakından ilgilenemiyorsanız forumda dava dosyası veya numarasını dilenmeye ne gerek var?
Lütfen önce şikayetvar, THH ve diğer...
Arkadaş daha ne istiyorsun anlamıyorum belli ki şirket çalışanısın ki defalarca sa söyledim ben karalama yapmıyorum böyle bir sorun çıkma olasılığı var bunu...
Özellikle olay sahibinin izniyle Aldım kendisinden paylaştım. Ayrıca tedarik edilemedi diyerek iptal edilen ürün hala satışta olduğunu söyledi arkadaş...
Dostum niye karalamaya çalışayım sorunlu musunuz elime ne geçecek uyardım olay paranın üstüne yatıyor demiyorum zaten çoğu üründe 1 2 ay bekletiyor sonra...