Bir senelik süreç bu şekilde. Açıkçası çok memnun değilim. Düzgün taranmadığı taktirde yani saçın çıkış yönüne doğru uygun şekilde taramanız lazım onu...
piksel ilk aldığında 1 tane varmış. sonrasında 1 sene geçiyor aradan pikseller yoğunlaşmış 3 4 tane köşelerde çıkmış. ve ilk açıldığında alt orta kısımdan...
garantisi var ise öyle bişi yapamazlar hocam. 2 arkadaş vatandan aldı panelle uğraşmadan pivotlu yüksek hzli monitör gönderdiler ondan yazdım öyle ama...
Valla bass lar hiç yok, tizler de yok varsa yoksa mid lere yüklenmişler ve eq ile düzelmiyor, sahne genişliğide sıfır. Ses seviyesi de çok az böyle bir...
razer kraken v3 pro var bende başta ilk kullandığımda sesleri kulaklığa göre farklıydı ama alışınca çok hoşuma gitti. bu versiyonu bilmiyorum benim ki 50...
rog strıx scope 2 nx snow modeli var bende hediye gelmişti. hiç beğenmedim tuşlar çok yumuşak 1 senedir öyle boşta duruyor 50 tllik frisb klavye daha rahat...
Part 2 oynadığıma pişman oldum. Ben hiç sarmadı kendim için söylüorum. Oyunu bitirmedim o yüzden çok fazla oynadım ama zevk almadığım için giresim bile...