benim sistemim ddr3 tü ozamanlar mouse kaldırmadı hocam. hatta mouse kutusunu çöpe atmıştım. bana yenisini gönderdiler aynı sorun devam etti düşük hzde...
sistemin nedir yüksek hzli mouseler malesef sistemine göre fps düşürebiliyor yani normal bir durum ama 125 hz çektiğinde biraz düzelmesi lazım ama sorun...
Alakasız orijinal oyunlarda da olur. Dosyaları 1E1 aynı Cyberpunk ilk çıktığında çok sıkıntılıydı arkadaş Torrent'e sıkıntı olmadı bende dedi oradan...
hocam dün akşam internet komple gitti bizim. dsl ışığı 10 saniyede bir yanıp gidiyordu dünden beri internet yoktu bugun ekip geldi. çok uğraştı 1 saat felan...
moderm fiber tarzı şeyler yazıyor acaba ileride fiber geleceği için şimdiden vermiş olabilirler hocam fazla detay sormadım illa bişi demişlerdir. ama yeni...
Arkadaşlar altyapımız sorguladığımızda 35 mps en fazla gösteriyor. Biz 24 mps kullanıyoruz. Bize yeni moderm verdiler eskisini istesenizde kullanamazsınız...
Hayır creatin sac dökmez creatin ile sac kökleri arasında bir etkileşim yok ama sen creatin alıp spor salonunda ağarlık kaldırırsan(kortizolü en çok artıran...
Şahsen bende katılıyorum bu yoruma. Çok fazla hızlandırdı benim saçlarımı fotolarda bariz belli olduğunu düşünüyorum. Serum setine 9k fiyat biçildi kesin...