genel olarak 2k için iyi evet ramleri 32 yaparsan çok daha iyi olur ek bütçen varsa birde belki 2tb ssd duruma bağlı olarak onu dışında 2k kesin ama her...
Gen 4 W-Oled (şu anlık en güncel gen 4 var) panel kullanıyor. Ön sipariş ürünü. Mat kaplamaya sahip. Parlaklığı 368nit ile LCD seviyesinde. Renk olarak da...
kule tipi soğutucular o kadar kötü değil sıvı soğutmalar da o kadar iyi değil :D çok yanlış anlaşılıyor aslında bu durum daha düzgün undervolt yapsam...
ha bide kasa içi hava akışı bir tık kötü 3 fan eksik üstte altta 3 er fan var 6 fan içeri 1 fan egzoz dışarı toplam 7 fanların devri az kontrol edilmiyor...
bende de aynı dizilim 7800x3d segotep fz6 pro(çift kule 6 ısı borulu) var. 80 derece görmedim hiç,75 üstünü de nadir görüyorum sessiz modun bile aşağısında...
egzoz fanının dibinde duran fanı ramlerin oraya alırsam daha mı iyi olur sıcaklık konusunda etkisi olur mu ramlere değiyor biraz üstte konumlandırmam...
Bu üç Anakart dab en uygunu Gigabyte B850 Gaming X WiFi6E 8200mhz(OC) M.2 AM5 ATX Anakart ve ben bunu almayı düşünmüyor da değilim açıkçası Ryzen 7 9800x3d...
ürün çok kaliteli lafım yok ama 2.1k anakart fiyatına ekleyince wifi halini alabiliyorsun çoğu modelin ben açıkçası uğraşmak istemedim hem görüntü daha...
benim modem odam arasında mesafe çok olduğundan ve kablo vs gözükeceği için wifi modeli aldım artı olarak da direkt entegre olunca sanki daha iyi çalışıyor...
knk yanlış anlama şimdiden hayırlı olsun da ddr5 yazıp bırakmışsın intel de oluyo amd de ne önerelim şimdi sana? işlemcin ne olacak ATX mi istiyon matx mi...