Merhaba 02/10/2024 tarihinde gencergamingten HAQQUS-GEN XX (DDR5) sistemini aldım ve 3 kez ekran kartı değişimi yaptım 3 kez üretim hatalı ekran kartı...
hocam alakası yok ekran kartıyla atx anakart:) o girişler standart tüm anakartlarda mini Itx de bile aynı. ekran kartı için kasayı büyük tutman lazım ki...
rtx teknolojisinin aslında ne kadar boş olduğunu son zamanlarda teknoloji kanalları tepki olarak çekmişti. O ayarı görsem bile açasım gelmiyor çünkü çoğu...
Canım kardeşim sen konuyu hala anlamıyorsun, ben bana gerçek ışık yerine daha gerçek grafik sunsunlar diyorum. Benim 5 yıllık ekran kartım çöp olsun önemli...
Tamamen ekran kartını öldürmekten başka bir şey değil. Bana gelen ışığın gerçek olması benim için anlam ifade etmiyor ki? Sen grafiklerini daha gerçek...
Herkese merhabalar. Günümüzdeki oyunlara baktığım zaman, eski oyunlara nazaran pekte gelişmiş grafiklere sahip değiller. Artık grafik olarak çoğu oyun zaten...
Eğer yıkmadan önce pcde takılı iken prizden çıkarıp 1-2 defa power tuşuna basıp içindeki enerjiyi boşalttıysanız ve vücudunuzdaki kinetik enerjiyide PSU ya...