Selamlar fivem oynarken işlemcim 80-90-99-110 kullanım seviyelerinde geziyor. Grafik ayarlarım ise ful. Gpu kullanımı 30-40 civarı ekran kartım 4060Tİ 16GB...
Arkadaşlar merhaba !
Kick'de yayın açıyorum fakat öğleden sonra açınca hiçbir sorun olmuyor 5k-6k bit bandına çok rahat yayın verebiliyorum. Ama akşam 8-9...
Dior ve versace güzel fakat denemeden kesinlikle alma. Grand suar var benşm de merak ettiğim bir koku bulursam paylaşırım sizle. Bir önerş daha dp den...
Selamlar bu ay sonu tecil bozuluyor. Fakat bedelli gitmeyi düşünüyorum. Asıl sorum tecil bozulduktan sonra mı harcı yatırmam gerek veya öncesinde mi...
Bu aydos taraflarını ve yakacık taraflarını az çok biliyorum ama çeşme nerde tam çıkaramadım. Manzara izlerççken bi şeyler yemek içmek güzel oluyor aslında...
Selamlar
Harici mikrofon aldım kulak üstü kulaklığı saçda iz yaptığı için de kullanmak istemiyorum. Dışarı ses vermeyen hem oyun hem de müzik performansı...
İlk motorun olucak ise racing önermiyorum. Şehir içinde zorlanırsın, onun yerine ns200 tercih edebilirisin. Tecrübem var vs falan diyorsan ve bu iki şık...